Megjelent: 6 éve

Platón szerint többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt

Munkánk során elsősorban játékos szituációkban találkozunk ügyfeleinkkel, és minden alkalommal varázslatos az élmény, ahogy szinte az első percekben, egy csapásra átadják magukat a játék élményének.

Gyakran már a nyitó fázisban kiderül, kik azok, akik "véresen komolyan" veszik a versenyt, kik azok, akik eleinte inkább szemlélődnek, felmérik a lehetőségeket és ezek alapján fogják majd a saját stratégiájukat kialakítani. És ha a meggyőző erejük is érvényesül, akkor nagyon hamar az egész csapatuk szívesen magáévá teszi ezt a stratégiát és ebben a pillanatban megérzik az "együtt" erejét.

Természetesen ügyfeleinkkel egyeztetve úgy is tudjuk irányítani a feladatokat, hogy a nagy küzdők az adott játékban ezúttal merüljenek el egy egy gondolkodós feladatban, és a szemlélődőkből törjön elő egy kicsit a versengő énjük.

Alapvetően csapatösszekovácsoló élményprogramokat kínálunk, amelyeket az alábbi kategóriákba soroltunk:

 • Együttműködést fejlesztő, aktív, mozgalmas csapatépítések
 • Egy közös alkotás létrehozására irányuló, "építő" jellegű csapatépítések
 • Gasztronómiai csapatépítések
 • Karitatív csapatépítések
 • Szerepjátékra alapuló csapatépítések
 • Kvízjátékok

  Az értékesítési területen dolgozó munkatársak között, ahol nagy a versenyszellem, legkedveltebbek azok az outdoor programjaink, amelyek mozgalmasak, változatosak a feladatok.

  Ilyen pl. a Team Challenge programunk, melynek során a csapatok 5 teljesen különböző misszót teljesítenek, amelyek között van furfangos logikai, építős, de olyan is, ahol mászni, bújni kell. Vagy a Balaton Retro játékunk, melynek során Ötvös Csöpit idéző feladatok során kell megtalálni egy bűnügy megoldását. Szerepet játszanak a híres bunyós jelenetek is egy boxolós játék keretében, vagy a legendás autósüldözés.

  Ezenkívül még mindig nem "lefutottak" City Challenge tÍpusú programjaink, amelyek különböző történelmi városainkban (Eger, Veszprém, Sopron, Pécs, stb.) játszódnak, olyan állomásokkal, mint az Enjoy the City.

  De egyre nagyobb az érdeklődés kerékpáros csapatépítéseink iránt is, amelyek városi terepen is megvalósíthatók.

  A közös alkotás létrehozására irányuló programjaink közül most jön a szezonja a vízparti játékoknak, mint pl. Robinson Crusoe csapatépítésünk, melynek során a szigeten rekedt csapatoknak meg kell tervezniük és építeniük a mindennapi élethez szükséges körülményeket (jelzőtűz, menedék) és végül a tutajt, amelyen együtt indulnak haza.

  Másik új ilyen jellegű programunkban a résztvevők egy római légió tagjainak szerepében találják magukat, és mindent, ami ehhez a témához tartozik, saját maguknak kell megalkotniuk. Ez az egyszerű sarutól a római vízvezetékig sok mindenre kiterjed, a katapult helyes kezelésén át sok mindent magában foglal!

  Gasztronómiai csapatépítésünk során nem csak magára a főzésre koncentrálunk, hanem az adott fogásokhoz kapcsolódó kultúrát, életstílust is felelevenítik a csapatok humoros játékunk keretében. De van olyan gasztro csapatépítésünk is, ahol a csapatok nem főznek, viszont megismerkednek a hely étel- és ital specialitásaival, és a feladatok is elsősorban ezekre fókuszálnak.

  Ezenkívül nálunk is egyre többször merül fel a CSR csapatépítés igénye. Több önkormányzattal, iskolával, óvodával és erdészettel állunk kapcsolatban az ország területén, így karitatív csapatépítéseinket különböző régiókban szervezzük. Ügyfeleink már sokféle segítséget nyújtottak az elmúlt években ezen a területen, tisztítottunk erdei utakat, festettünk iskolai kerítést és túraútvonalon jelzéseket, építettünk óvodai homokozót, rendeztük a terepet kórház udvarán, vagy akár rendbehoztunk erdei pihenőket, játszótereket.

  Szerepjátékra irányuló csapatépítéseink során a résztvevők minimális eszközök segítségével írják meg a forgatókönyvet, készítik el a jelmezeket és végül elő is adják az előadást, vagy akár leforgatják a filmet. Ezeken a programokon általában a kezdeti bizonytalanságot felváltja a szereplési vágy, még azokban a munkatársakban is, akik ezt sosem gondolták volna magukról. És persze a fel-feltörő nevetés, a közös hahota végül teljesen magával ragadja a csapatokat, a szokatlan szituációk pedig sokáig beszédtémát jelentenek még.

  Az itt említetteken kívül még sok más csapatépítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, amelyek száma egyre bővül. Természetesen mi is kínálunk olyan programokat, melyek során elsősorban a technika, a különleges eszközök érvényesülnek (dzsip, vitorlás, hőlégballon), azonban elsősorban továbbra is a kreativitásra, a megfizethető élményre és a játékosságra fókuszálunk.

  Programjaink nagy része megtekinthető a http://www.anthemon.hu/outdoor_csapatepites2 weboldalon, vagy kérje ajánlatunkat az info@anthemon.hu email címen.
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  Follow hrportal_hu on Twitter