kapubanner for mobile

14 cikk a(z) gasztronómia címkével - 1. oldal

Pizzakövet használsz? Ezt feltétlenül tudnod kell!

3 hete A korszerű grillsütőkben a különféle kiegészítők, eszközök segítségével számtalan finomságot elkészíthetünk, nemcsak a hagyományos grillételeket, hanem például pizzát is. Teljes cikk...


Felmérés készült, ezek jelenleg a vendéglátósok legfőbb problémái

2 éve A munkavállalói hivatástudat kialakítása, a gyorsabb alkalmazkodási képesség a koronavírus által okozott változásokhoz és a vezetők pénzügyi tudásának fejlesztése tartozik a szektor legsürgetőbb feladatai közé - derült ki egy friss kutatásból, amely a hazai gasztronómia szereplőit kérdezte az aktuális kihívásokról és problémákról. Teljes cikk...


Megvan a Közétkeztetési Szakácsverseny győztese!

2 éve A Hungast pécsi csapata lett a Közétkeztetési Szakácsverseny győztese - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Teljes cikk...


Rengeteg állás elveszett a német gasztronómiában

2 éve Csökkent a bárokban, éttermi szolgáltatásokban foglalkoztatottak száma, és szakmunkástanulóból is kevesebb van az országban. Teljes cikk...


Kékpenészes és kecskesajtok a legmagasabb szintű gasztronómiában

7 éve A sajtok népszerűsége megkérdőjelezhetetlen, ha a magas gasztronómiai igények kielégítése a cél. Ismerje meg a kékpenészes, illetve a kecskesajtok legjellegzetesebb tulajdonságait. Teljes cikk...


5+1 tuti sörgyári munkakör, amiről még nem hallottál

6 éve Gyárban dolgozni talán nem tűnik olyan nagy kihívásnak, de más a helyzet, ha sörgyárról van szó. Nem is hinnéd, hogy az arany nedű kedvelői milyen meglepő állásokra bukkanhatnak itt! Teljes cikk...


Ősz Burgenlandban: az élmények és a kikapcsolódás időszaka

6 éve Kerékpározás az őszi napsütésben, családi termálfürdőzés, libavacsorák és borfesztiválok. A kikapcsolódni vágyók számára ez a legjobb időszak a feltöltődésre és a napos Burgenland felfedezésére. Teljes cikk...


Az Ön cégénél van gasztro-koncepció? Mutatunk olyat, ahol van

8 éve Egyre több cégnél vezetnek be hazánkban saját ételprogramot, alakítanak ki tudatos gasztro-koncepciót. Külföldi minta alapján egész napos étkezési lehetőséget biztosítanak a munkatársaknak, így leveszik a munkatársak válláról a gondot, hogy oldják meg munka közben az étkezést. A Prezi és a Hankook Magyarország Kft. szakembereivel beszélgettünk arról, náluk milyen ételprogramot nyújtanak a cég dolgozóinak, és hogy milyen előnyökkel jár, ha a vezetők erre is fordítanak figyelmet. Teljes cikk...


Platón szerint többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt

10 éve Munkánk során elsősorban játékos szituációkban találkozunk ügyfeleinkkel, és minden alkalommal varázslatos az élmény, ahogy szinte az első percekben, egy csapásra átadják magukat a játék élményének. Teljes cikk...


Jól kisütjük: Bevezetés a kürtőskalács művészetébe. Outdoor csapatépítő élményprogram

10 éve Az outdoor csapatépítő élményprogram során betekintést nyerhet, hogyan készül az igazi kürtőskalács. Megtapasztalhatja, hogy ugyanolyan fontos a szén kezelés művészete, mint a jól kidolgozott, kovásszal készült kelt tészta,és hogy mindezek után is csak akkor lesz igazi kürtőskalács, ha ezt szívvel lélekkel készíti. Teljes cikk...


Robotpincérek szolgálnak fel Kínában

13 éve Az örök mosoly elektronikus hanggal társul, a kiszolgálók nem vesztik el türelmüket, és még borravalót sem fogadnak el. Ezek a robotpincérek, amelyek Kínában álltak szolgálatba. Teljes cikk...


Tanfolyamok, tréningek - fénykorukat élik a főzőiskolák

14 éve A kulináris iparág hazánkban háromöt éve nyert létjogosultságot, és az utóbbi két évben vált igazán népszerűvé. Ma már sokan hajlandóak azért komolyabb összeget fizetni, hogy megtanulják, hogyan lehet csupasz húsból igazi fogást előállítani. A legmenőbb főzőiskolákba tódulnak a jelentkezők. Teljes cikk...