7 cikk a(z) gasztronómia címkével:

5+1 tuti sörgyári munkakör, amiről még nem hallottál

2 éve Gyárban dolgozni talán nem tűnik olyan nagy kihívásnak, de más a helyzet, ha sörgyárról van szó. Nem is hinnéd, hogy az arany nedű kedvelői milyen meglepő állásokra bukkanhatnak itt! Teljes cikk...


Ősz Burgenlandban: az élmények és a kikapcsolódás időszaka

2 éve Kerékpározás az őszi napsütésben, családi termálfürdőzés, libavacsorák és borfesztiválok. A kikapcsolódni vágyók számára ez a legjobb időszak a feltöltődésre és a napos Burgenland felfedezésére. Teljes cikk...


Az Ön cégénél van gasztro-koncepció? Mutatunk olyat, ahol van

4 éve Egyre több cégnél vezetnek be hazánkban saját ételprogramot, alakítanak ki tudatos gasztro-koncepciót. Külföldi minta alapján egész napos étkezési lehetőséget biztosítanak a munkatársaknak, így leveszik a munkatársak válláról a gondot, hogy oldják meg munka közben az étkezést. A Prezi és a Hankook Magyarország Kft. szakembereivel beszélgettünk arról, náluk milyen ételprogramot nyújtanak a cég dolgozóinak, és hogy milyen előnyökkel jár, ha a vezetők erre is fordítanak figyelmet. Teljes cikk...


Platón szerint többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt

6 éve Munkánk során elsősorban játékos szituációkban találkozunk ügyfeleinkkel, és minden alkalommal varázslatos az élmény, ahogy szinte az első percekben, egy csapásra átadják magukat a játék élményének. Teljes cikk...


Jól kisütjük: Bevezetés a kürtőskalács művészetébe. Outdoor csapatépítő élményprogram

6 éve Az outdoor csapatépítő élményprogram során betekintést nyerhet, hogyan készül az igazi kürtőskalács. Megtapasztalhatja, hogy ugyanolyan fontos a szén kezelés művészete, mint a jól kidolgozott, kovásszal készült kelt tészta,és hogy mindezek után is csak akkor lesz igazi kürtőskalács, ha ezt szívvel lélekkel készíti. Teljes cikk...


Robotpincérek szolgálnak fel Kínában

9 éve Az örök mosoly elektronikus hanggal társul, a kiszolgálók nem vesztik el türelmüket, és még borravalót sem fogadnak el. Ezek a robotpincérek, amelyek Kínában álltak szolgálatba. Teljes cikk...


Tanfolyamok, tréningek - fénykorukat élik a főzőiskolák

10 éve A kulináris iparág hazánkban háromöt éve nyert létjogosultságot, és az utóbbi két évben vált igazán népszerűvé. Ma már sokan hajlandóak azért komolyabb összeget fizetni, hogy megtanulják, hogyan lehet csupasz húsból igazi fogást előállítani. A legmenőbb főzőiskolákba tódulnak a jelentkezők. Teljes cikk...