Megjelent: 4 éve

Precíz technológia a modern otthonokhoz

A könnyűbeton falazatok kis súlyuknak és nagy szilárdságuknak köszönhetően jól használható építőanyagot jelentenek. A modern paneles technológia révén nemcsak családi házak, hanem 4 emelet épületmagasságig társasházak, intézmények gyors kivitelezését is lehetővé teszik.

prelement modern otthon

Mindemellett kiváló tulajdonságokkal rendelkező épületszerkezeti elemek, amelyek egészséges és biztonságos otthonokat biztosítanak akár 100 évre is. 

Miért előnyös építőanyag a keramzit beton?

A keramzit könnyűbeton egyik fő összetevőjét az 1200 -on kiégetett porózus szerkezetű agyaggyöngyök adják, amelyek által egy tömör szerkezetű, mégis könnyű, de nagyszilárdságú építőanyag hozható létre. A tervezésnek, valamint a gyártási sajátosságoknak köszönhetően a rendkívül precíz Prelement panel technológia a modern otthonok építőelemeit kínálja.

A keramzit falazatok előnyös műszaki és fizikai tulajdonságai, mint a kitűnő hőtároló és akusztikai képesség, a hő-, tűz- és fagyállóság, valamint a nedvességgel, savakkal szembeni ellenállóképesség, kiemelik a többi építőanyag közül. Egy keramzit falpaneles épületben elképzelhetetlen a penész vagy az élő károkozók megjelenése. A fal szellőző képessége révén pedig egészséges élettér hozható létre. 

Melyek a technológia legfőbb jellemzői?

A legnagyobb pozitívum a gyors kivitelezés, hiszen a könnyűbeton falpanelek nagymértékben csökkentik az építés során használandó falazóelemek számát. A gyártási technológiának köszönhetően az építés helyszínén csak szerelési munkák zajlanak, amely 3-5 szakember közreműködésével kb. 1 hét elkészülnek. 

További előnye még a kiszámíthatóság, hiszen a felmérés, alapos előkészítés révén a falazatok az előírt határidőre és többletköltségekkel nélkül a legjobb minőségben készülnek el a lengyelországi gyárban, így az építés helyén minimális környezeti terhelést jelentenek.

A falazatok a gyártási módszernek köszönhetően sík felületekkel, valamint a gyártás során előre kialakított gépészeti és elektromos nyomvonalakkal készülnek el, így lerövidítik a befejező és szerelési munkálatokat.

Garantált határidők és minőség

A technológia további előnye, hogy a falszerkezetek tervezése, gyártása, szállítása és kivitelezése egy kézben összpontosul. Az alapos helyszíni felmérés, valamint az építésztervező által elkészített építészeti tervek alapján a falpaneleket forgalmazó cég szakember csapata végzi a terv implementálását, elkészíti a gyártmányterveket, és indulhat a gyártás. 

A falpanelek elkészülte után saját járművel szállítják a helyszínre, ahol daru emeli be a falakat a helyére, az előre elkészített hagyományos vagy lemezalapra. Ezután a falak stabilizálására, összekapcsolására kerül sor, majd a födém behelyezésére vagy elkészítésére, valamint a tető kivitelezésére. A homlokzat a hőszigetelést követően vakolható. 

Amennyiben fontos Önnek a környezettudatosság, a minőségi alapanyagok, a kiszámíthatóság és a gyors kivitelezés, válassza a keramzit könnyűbeton falpanel technológiát családi háza építéséhez!

  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek