Megjelent: 9 éve

Saját leváltását kérte a rendőrkapitány

Lemondott Kaposvár rendőrkapitánya. Kemény Gábor 2008. szeptember 10-én vette át a kaposvári kapitányság vezetését, előtte hét évig a bűnügyi osztályt vezette - írja az MTI nyomán a Népszabadság.

Az MTI csütörtöki értesülése szerint az alezredes hétfőn adta be a felmentéséről szóló kérelmét azzal, hogy mielőbb szeretne új beosztást kapni. Arról, hogy a 35 éves rendőr alezredes mivel indokolta kérését, a szóvivő nem nyilatkozott.

Mergancz Sándor dandártábornok, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az MTI érdeklődésére azt mondta: a közleményhez nem kíván semmit hozzáfűzni. Az új kaposvári rendőrkapitány kinevezéséről értesíteni fogják a közvéleményt - tette hozzá.

MTI/Népszabadság
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter