Megjelent: 8 éve

Szakmák Európa bajnoksága - még lehet jelentkezni

A HTTP Alapítvány idén is megrendezi az EuroSkills nemzetközi szakmai verseny magyarországi informatikai válogatóversenyét 18-25 éves diákok és fiatal hálózati szakemberek számára. A versenyre február 28-ig lehet jelentkezni - olvasható a lapunk számára megköld9tt sajtóanyagban.

A 2010-es portugáliai verseny hálózati informatika szakmának rendezett magyarországi selejtezőjén több mint négyszáz fiatal indult. A győztesként kikerülő csapat Lisszabonban bebizonyította, hogy helye van a legjobbak között: mindössze néhány ponttal lemaradva a dobogóról a 4. helyen végeztek. Egyéniben még ezt a teljesítményt is felülmúlva egy arany, egy ezüst és egy bronz medállal térhettek haza versenyzőink.

A hazai selejtezőkre már lehet jelentkezni

A hazai válogató szervezését 2012-ben ismét felvállaló HTTP Alapítvány ezúttal is több szá
Az EuroSkills Európa legnagyobb szakmai versenye. A kétévenként megrendezett megmérettetésen kontinensünk legjobb fiatal szakemberei vetélkednek negyvennél is több szakmai területen. A soron következő EuroSkills 2012 a Belgiumban lesz, október 4-6. között, több mint 30 ország közel 500 versenyzőjével.
z képzett magyar hallgatót és szakmabeli fiatalt vár az eseményre.

A verseny két részből fog állni. Az első forduló 2012 márciusában lesz, ahol a háromfős csapatoknak online feladatokat -– teszteket, és szimulált hálózati feladatokat -– kell megoldaniuk. Innen a hat legeredményesebb csapat jut tovább.

Az áprilisi kétnapos döntőre a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Szakma Sztár Fesztiváljának részeként kerül sor a Hungexpo "D" pavilonjában. Az esemény évről évre több mint tízezer látogatót fogad. A fináléban a csapatoknak egy cég mindennapi működésében felmerülő valós informatikai problémákat kell majd megoldaniuk.

Amellett, hogy a versenyzők értékes nyereményekkel térhetnek haza, a legjobbak megtiszteltetése, hogy a döntőt követő öthónapos felkészülés után Magyarországot képviselve megmérkőzhetnek Európa legjobbjaival Belgiumban, az informatikai hálózati rendszergazda szakmában.

Online jelentkezés és folyamatos információ a versenyről: http://es.netskills.hu

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Kölcsönzött munkaerőt keres az elbocsátottak helyére az oroszlányi Wescast

Munkaerő közvetítő cégen keresztül toboroz dolgozókat a Wescast, mely a szakszervezet szerint 180 embert bocsátott el nemrég. Teljes cikk

Augusztus 31-ig lehet pályázni a munkahelyvédelmi programra

Van olyan nagyvállalat, amelyik 3500 dolgozójával vesz részt a programban - mondta el Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár. Teljes cikk

266 ezer 300 forint volt a nettó átlagkereset márciusban

A reálkereset 4,6, a nettó átlagkereset 9,6 százalékkal nőtt z előző év azonos időszakához képest. Teljes cikk