Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 11 éve

Szilvásy György lett a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő főigazgatója

Szilvásy György a korábbi főigazgatói munkakört betöltő munkavállalóval azonos munkaszerződési feltételekkel és juttatásokkal áll alkalmazásban a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnél - közölte a társaság az MTI-vel szerdán.

A közlemény szerint az MNV Zrt. új humánpolitikai és koordinációs főigazgatója, Szilvásy György a hét elején kezdte meg munkáját a társaságnál. A főigazgató irányítása alá tartozik a humánpolitikai igazgatóság, az igazgatási és koordinációs igazgatóság, valamint a logisztikai és biztonsági igazgatóság.

Az MNV Zrt. dolgozói nem közalkalmazottak, és nem köztisztviselők. A főigazgatói pozíció betöltésére kinevezés útján a munkatörvénykönyve alapján munkaszerződés megkötésével került sor - hangsúlyozza az MNV.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter