Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 12 éve

Szűrőközpont nyílt a székesfehérvári Videotonban

Szűrőközpontot létesített a Videoton Holding Zrt. és két magánbefektető a vállalatcsoport székesfehérvári központjában; a centrumot kedden avatták fel.

images

Mint Sinkó Ottó, a társaságcsoport vezérigazgatója elmondta, az Alba Szűrőközpont létesítésére azért került sor, mert a cég számára kiemelten fontos munkavállalói egészségének őrzése, illetve a megelőzés.

A Videoton foglalkozás-egészségügyi szolgálata a Videoton Dolgozókért Alapítvány finanszírozásában számos szakorvosi szolgáltatást nyújt nemcsak a cég saját dolgozóinak, hanem az ipari parkjába betelepült vállalkozások szakembereinek is, összesen mintegy hétezer munkavállalónak.

A szűrőközpont kialakítására 30 millió forintot költött a cég, illetve a két befektető. A központ május 5-től várja a pácienseket, s nemcsak saját dolgozóiknak, hanem a partnercégek munkavállalóinak, valamint Székesfehérvár és a székesfehérvári kistérség lakosainak a szűrését is vállalják.

Mint Ferencz Péter orvos-igazgató az MTI-nek elmondta, a központ kapacitása egyelőre évi 3.500-4.000 szűrés elvégzésére elegendő, de európai uniós pályázat révén fejleszteni akarnak.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter