kapubanner for mobile
Megjelent: 15 éve

TÁMOP 2.2.1 honlap - minden információ egy helyen!

Újabb honlap kezdte el működését annak érdekében, hogy az európai uniós forrásokból megvalósuló szakképzés minőségi és tartalmi fejlesztéseivel kapcsolatban információkat adjon. A weblapon tájékozódhanak az érdeklődők minden olyan eseményről, adatról, pályázati lehetőségről, amely a tények közlésén túl hozzájárul ahhoz, hogy a projektben megfogalmazott célok az állampolgárok személyes fejlődését is szolgálhassák.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet (NSZFI) a "Képzés minőségének és tartalmának fejlesztése" elnevezésű uniós forrásból finanszírozott kiemelt program gazdájaként feltette a világhálóra az újabb honlapját. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében zajló program célja az, hogy az oktatás reformjával összhangban erősödjön a szak- és felnőttképzési rendszer alkalmazkodóképessége a változó gazdasági környezethez; a képzésből kilépők kompetenciái jobban megfeleljenek a munkaerőpiac kihívásainak.

A megvalósuló fejlesztések egyrészt a szak- és felnőttképzés egyes elemeit újítják meg, másrészt a képzés tartalmát is érintik. Ezek mellett a projekt jelentős erőket összpontosít a humán erőforrás fejlesztésére, például a szakoktatók idegen nyelvi továbbképzésére, vagy azon vállalkozók felkészítésére, akik bekapcsolódnak a tanulók gyakorlati képzésébe. A program célul tűzte ki azt is, hogy a felnőtt lakosság minél nagyobb számban vegyen részt a tanulás különböző formáiban, így csökkentve a jelentős elmaradást a fejlettebb uniós országokhoz képest.

A honlapon található információk azt a célt szolgálják, hogy a program iránt érdeklődő koncentráltan, ugyanakkor közérthető formában tájékozódhasson az ÚMFT TÁMOP 2.2.1-08/1-2008-0002 "A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése" kiemelt projekt megvalósításának mérföldköveiről és eredményeiről. A jól strukturált honlapon megtalálhatóak a projekt céljait és tartalmát összefoglaló dokumentumok, az egyes részterületek, az alprojektek rövid bemutatása, illetve a programot irányító, abban tevékenykedő munkatársak elérhetőségei.

A weboldal kiemelt helyen, jól elérhetően közöl minden olyan információt a projekttel kapcsolatban, amely a folyamatos fejlesztésekhez kapcsolódik.

A struktúra hármas tagozódása révén az érdeklődő könnyen megtalálhatja a számára fontos információkat, többek között a projekthez kapcsolódó közbeszerzési felhívásokat, a rendezvényeket, a sajtóban megjelent anyagokat és nem utolsósorban a fejlesztés eredményeit. Az igényesen kialakított nyitólap Hírek rovata naprakész tájékoztatást nyújt mind a szakmai, mind pedig a nagyközönségnek a projekt előrehaladásáról, az éppen aktuális feladatokról.

A honlap ezen a linken érhető el: www.tamop.nive.hu
  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Hamis diplomákkal szerzett állásokat egy kecskeméti nő, lebukott

A nőt többrendbeli közokirat-hamisítással vádolják. Teljes cikk

Az iskolai csapatsportokból a munkahelyen is profitálhatunk

A fiatalkorban végzett sportolásnak nem csak egészségügyi előnyei vannak - derül ki egy friss kutatásból. Teljes cikk

Továbbra is intenzív a SZÉP-kártya felhasználása

A SZÉP-kártyával rendelkezők májusban költötték a legtöbbet 2024-ben. Teljes cikk