kapubanner for mobile
Megjelent: 15 éve

Társadalmi felelősöket keres a PR-szövetség

Egy hónap múlva jár le a jelentkezési határideje a Magyar Public Relations Szövetség által meghirdetett CSR Média pályázatnak. A pályázat nyertesei kategóriánként 200 ezer forintot kaphatnak - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Az MPRSZ által meghirdetett pályázat célja a vállalatok társadalmi felelősségvállalásáról (CSR) szóló értékes híradások ösztönzése, a CSR médiajelenlétének, a felelősen példamutató vállalati magatartás sajtóvisszhangjának erősítése és a pozitív példák bemutatása mind a sajtó képviselői, mind a nagyközönség és a vállalkozások számára is.

A négy kategóriában (televízió, rádió, online, nyomtatott) meghirdetett, kategóriánként kétszer 200 ezer forint értékű pályázatra a magyarországi írott, elektronikus vagy hírügynökségi / online sajtóban 2008. január 1. és december 1. között megjelent publikációval, riporttal, illetve cikksorozattal, riportsorozattal, illetve dokumentumfilmmel pályázhat minden Magyarországon működő médium, illetve bármely médium javasolhatja újságírójának produktumát.

A májusban az MPRSZ által kiírt pályázathoz csatlakozott az Egészséges Településekért Alapítvány, amely egyenként 70 ezer forintos díjakat ajánlott fel az 5000 fő alatti településeken megjelenő 2000 példányszám alatti írott sajtó, illetve a helyi televízió- és rádiócsatornák számára.

A beérkezett pályaműveket a Magyar Public Relations Szövetség ez irányú felhívására jelentkezett PR-ügynökségek vezetőiből, illetve az általuk delegált képviselőkből szervezett előzsűri értékeli és tesz ajánlást a helyezésekre, majd ezt figyelembe véve, a végső döntést a Bíráló Bizottság hozza meg.

A bíráló bizottság tagjai:

 • Dr. Szeles Péter - MPRSZ
 • Lakatos Zsófia - MPRSZ
 • Ligeti György - Kurt Lewin Alapítvány
 • Kulcsár Péter - VTMSZ elnökségi tagja
 • Szobolits Andrea - ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának sajtószóvivője
 • Kriza Máté - Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért alapító-igazgatója
 • Tringer Ágoston - MVM kommunikációs igazgatója
 • Pintér Judit - SzMM szakmai főtanácsadó

  A CSR Média Pályázat támogatója a Pannon GSM Távközlési Zrt. A pályázati kiírás, illetve a Kistelepülési CSR Média Pályázat letölthető a Magyar Public Relations Szövetség honlapjáról (www.mprsz.hu). A pályázatokat a Szövetség a [email protected] címre várja 2008. december 15-ig.

  További információ: [email protected]
  • 2023.12.31Készüljön fel a külföldön való jelenlétre a Global Mobility modullal! A külföldi üzleti jelenlét komoly versenyelőnyt kínál, ám egyúttal számos jogi kérdést is felvet. Ha a szervezet nincs tisztában a hatályos jogi háttérrel (pl. nemzetközi közjog, közösségi jog, társasági jog, munkajog, adójog, társadalombiztosítási jog, idegenrendészeti jog), akkor számos probléma, kockázati tényező merülhet fel. Az alap szintű modul tartalmazza a szükséges jogi szabályokat, folyamatábrákat (pl. Közvetlen befektetési lehetőségek, Tartózkodási, letelepedési és munkavállalási közjogi szabályok, Munkajogi szabályok, Adózási szabályok). A plusz szint egy online kurzussal egészül ki.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek