kapubanner for mobile
Megjelent: 14 éve

Távozik a Figyelő-csoport lapigazgatója

Távozik Bálint Viktor lapigazgató a Sanoma Budapesttől a mai nappal. Az fn.hu-t Nagy Gergely lapigazgató irányítja a jövőben, a Figyelő-csoport pedig Nyomárkay Kázmér lapigazgató felügyelete alá került, áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Bálint Viktor a Figyelő-csoport értékesítését más formában képzelte el, mint a kiadó, ezért - a felkérés ellenére - nem kívánta végigkísérni a folyamatot.

"A Sanoma Budapest ezúton is kifejezi elismerését Bálint Viktor szakmai tevékenységéért, és megköszöni az elmúlt több mint tíz esztendő közös munkáját." - áll a sajtóanyagban.

Időközben a Sanoma Budapest döntött a szakember utódlásáról: az fn.hu-t Nagy Gergely lapigazgató irányítja a jövőben, a Figyelő-csoport pedig Nyomárkay Kázmér lapigazgató felügyelete alá került.

Bálint Viktor 2007 óta látta el a Figyelő-csoport (Figyelő, konferenciák, TOP200, Trendek), idén nyár óta pedig az fn.hu lapigazgatói teendőit. 2009 óta üzletfejlesztéssel is foglalkozott, valamint több, cégcsoporton belüli nemzetközi projektben vett részt. A szakember egy kétéves kitérőtől eltekintve 12 éve kötődik a Figyelőhöz. Kezdetben az üzleti tartalomgyártásban tevékenykedett újságíróként, később rovatvezetőként. Részt vett a FigyelőNet (mai fn.hu) kifejlesztésében, s annak főszerkesztői teendőit is ellátta 2004-től 2006-ig. Az utóbbi években a tartalmi oldal helyett az üzleti területeket vette át: 2007-től dolgozott lapigazgatóként.

Bálint Viktor tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte, ugyanitt mesterképzésben is oklevelet szerzett, pénzügy szakon, valamint hallgatója volt a Budapesti Műszaki Egyetem doktori képzésének.

Bálint Viktor tervei szerint pár hónapos pihenő után a média világához közel, de továbbra is az üzleti szférában tervezi folytatni pályafutását.
  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Új vezető a makói Continental gyár élén

2024. június 1-től Hrubi József tölti be a Continental makói gyárigazgatói posztját. Teljes cikk

Új elnöke van a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének

Simon Balázs lett a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének (MMOSZ) új elnöke - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel. Teljes cikk

Újraválasztották az IPOSZ elnökét

Az Ipartestületek Országos Szövetsége felügyelő bizottság elnököt és elnökhelyettest is választott. Teljes cikk