Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 6 éve

Távozik az OTP Bank vezérigazgató-helyettese

Gyuris Dániel vezérigazgató-helyettes április 15-i hatállyal távozik az OTP Banktól, munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntetik - jelentette be a hitelintézet kedden, a BÉT honlapján.

A közlemény ismerteti: az OTP Bank Nyrt.-nél fennálló munkaviszony megszüntetésével egyidejűleg Gyuris Dániel OTP Jelzálogbank Zrt.-nél és OTP Lakástakarékpénztár Zrt.-nél betöltött elnök-vezérigazgatói pozíciója is megszűnik, valamint valamennyi egyéb, a bank érdekeltségeiben viselt tisztségéről lemond.

A bank elnök-vezérigazgatója az ingatlan, kisvállalkozási és agrár divízió vezetésével április 16-tól átmenetileg Csonka Tibor ügyvezető igazgatót bízza meg.

Az OTP Lakástakarékpénztár Zrt. irányítását átmenetileg Köntös Péter vezérigazgató-helyettes, az OTP Jelzálogbank Zrt. irányítását pedig Máriás György vezérigazgató-helyettes látja el.

A közlemény emlékeztet arra: Gyuris Dániel 2010. november 1-jétől irányította vezérigazgató-helyettesként az OTP Bank Nyrt. ingatlan, kisvállalkozási és agrár divízióját.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Távozik a Fővárosi Állatkert főigazgatója

A Fővárosi Közgyűlés február 26-án dönt a megbízott főigazgató személyéről Teljes cikk

A Codecool marketingigazgatója a PROGmasters vezetője lett

Februártól társ-ügyvezetőként felel a junior szoftverfejlesztők és tesztelők képzésével foglalkozó PROGmasters irányításáért Bonyhádi... Teljes cikk

Lemondott az IBM vezérigazgatója

Ginni Rometty áprilisig még marad a vezérigazgatói székben, aztán az év végén nyugdíjba vonul. Teljes cikk