Megjelent: 9 éve

Távozik posztjáról az Államkincstár elnöke

Távozik a posztjáról Kotán Attila, a Magyar Államkincstár elnöke - értesült a hvg.hu. A hírportál információi szerint már az utódjáról is döntött a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Kotán Attila - aki júniusban Kiss Ágnest váltotta - megbízatása határozatlan időre szólt. A hvg.hu szerint utódjának személyéről már döntött a tárca.

Az első Orbán-kormány idején a Pénzügyminisztériumnál és az Oktatási Minisztériumnál is dolgozó Kotán Attila több vezető pozíciót is betöltött a korábbi két kormányciklus alatt. 2003-tól 2006-ig az oktatási tárca közgazdasági főosztályát vezette, majd a Draskovics Tibor nevével fémjelzett államreform-bizottságba került, de volt kormányfőtanácsadó, az igazságügyi minisztériumban pedig főosztályvezető is.

hvg.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter