Megjelent: 8 éve

Több olajfinomító bezárását tervezik

Le fogják állítani az európai olajfinomítók negyedét a következő tíz évben - nyilatkozta a Mol-csoport vezető közgazdásza az InfoRádió egyik műsorában.

Az európai olajfinomítók 25-30 százaléka be fog zárni a következő tíz évben - vélekedett az InfoRádió Aréna című műsorában Zsoldos István.

A vezető közgazdász arról is beszélt, hogy az összekötő csővezetékek megépítésével néhány éven belül a kelet-európai országok is hozzáférhetnek az integrált nyugat-európai gázpiachoz.

InfoRádió
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter