Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 9 éve

Tömeges leépítés az RTL Klubnál?

A konkurens kereskedelmi csatornánál puhatolóznak az RTL Klub munkatársai, mivel úgy hírlik, a Reggeli című műsor után újabb rovatokat ér utol a karcsúsítás vagy a megszűnés. A csatorna programigazgatója cáfolja az információkat - írja a Napi Ász.

Felére csökkentik a Reggeli műsoridejét, így 4 helyett már csak 2 órán keresztül élvezhetik a nézők az ébresztő kavalkádot - állítja az RTL Klub egyik munkatársa a Napi Ásznak.

A lap úgy tudja, lekerül a képernyőről a Reflektor, de a keddi XXI. század sem mutat már be sok érdekességet. Egy korábbi médiakonferencián Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója megemlítette, hogy a csatorna mintegy 20 százalékos karcsúsításra készül.

A Napi Ásznak név nélkül nyilatkozó informátor azt is elárulta, hogy a leépítések többnyire csak a létszámban mutatkoztak meg, a műsorvezetők fizetésében nem, ők ugyanis havi fixet kapnak, így mindegy, hány órán keresztül láthatók a képernyőn.

Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója tagadja a híreszteléseket, állítása szerint az eddigi lépéseket nem követik újabb elbocsátások - olvasható a lapban.
Follow hrportal_hu on Twitter