Megjelent: 7 éve

Új elnökség a Brit Kereskedelmi Kamaránál

Megtartotta éves közgyűlését a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara (British Chamber of Commerce in Hungary – BCCH), ahol Tóth Vazult választották meg a szervezet új elnökének. A tagok megszavazták a Tanács tagjait is az elkövetkező két évre.

Mikola Gergely öt év elnöki megbízatás után távozik a BCCH éléről.

Az elnöki feladatokat 2013 júniusától Tóth Vazul látja el. A Deloitte Magyarország üzletviteli tanácsadási szolgáltatásokért felelős igazgatójaként több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik többek között a változásmenedzsment, szervezeti struktúra átalakítás, folyamat újjászervezések és stratégiai beszerzés terén. Pályafutása során jelentős nemzetközi tapasztalatra tett szert.

Az Egyesült Királyság budapesti nagykövete, Jonathan Knott részvételével megtartott közgyűlésen elhangzott beszédében Tóth Vazul kiemelte, hogy megtiszteltetés számára, hogy megválasztották a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara elnökének. "Az elmúlt években elért sikerekre építve és együttműködve az újonnan megválasztott tanács tagjaival azon fogok dolgozni, hogy a kamara szolgatatásainak értékét növeljük és kiszélesítésük a szolgáltatások körét."

A BCCH Tanács megválasztott tagjai:

 Ábrahám Gergely, Grayling Hungary

 Balázs Árpád, PwC Hungary

 Dennis A. Diokno, FirstMed FMC Kft.

 Alan Griffiths, Ernst & Young

 Igaz Zoltán, ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelepe

 Christopher Noblet, Partos & Noblet in co-operation with Hogan Lovells

 Pálfalvi Márta, Tesco-Global Áruházak Zrt.

 Tóth Andrea, Provident Pénzügyi Zrt.

A Tanács két póttagját is megválasztotta a közgyűlés:

 Katona Melinda, Borealis Consulting Ltd.

 Kollin Gergely, Novotel Budapest Danube
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter