kapubanner for mobile
Megjelent: 1 hete

Új felsővezetők a 4iG vállalatcsoportnál

Új felsővezetőket nevezett a 4iG a vállalatcsoportnál zajló transzformációs program következő állomásaként - közölte a társaság csütörtökön.

A tájékoztatás szerint a változások érintik a cégcsoport, valamint a távközlési kereskedelmi és infrastruktúra vállalatok irányítását is. Csatlakozik a 4iG csoport felsővezetéséhez Tábori Tamás, távközlési stratégiáért felelős vezérigazgató-helyettesként elsődleges feladata a távközlési üzletág stratégiájának kidolgozása, megvalósítása és felülvizsgálata, valamint a nemzetközi távközlési leányvállalatok működésének szakmai felügyelete lesz. A szakember 2022-ben érkezett a cégcsoporthoz, a DIGI vezérigazgatói feladatai mellett a Vodafone Magyarország lakossági üzletágát is irányította.

Kis Albertet a 4iG csoport nagykereskedelmi és infrastruktúra vezetőjének nevezték ki. Az infrastruktúra területhez kapcsolódó nemzetközi üzleti projekteket és vállalkozásokat felügyeli, továbbá az infrastruktúra-fejlesztések és nagykereskedelmi partnerségek területén az új nemzetközi üzleti lehetőségek felkutatásáért felel. Hét évvel ezelőtt csatlakozott a 4iG csoporthoz tartozó Invitechhez, ahol hálózat- és infrastruktúrafejlesztési igazgatóként, 2018 májusa óta pedig nagykereskedelmi és hálózatfejlesztési vezérigazgató-helyettesként dolgozott.

Mohamed Sherif Elsayad a csoport üzletfejlesztési és innovációs vezetőjeként folytatja cégcsoporton belüli pályafutását. Munkaköréhez tartozik a többi között a csoport terjeszkedését szolgáló hazai- és nemzetközi üzleti, valamint innovációs lehetőségek felkutatása, illetve kidolgozása. A szakember 2023 szeptemberében csatlakozott a 4iG csoporthoz.

A közleményben felidézték, hogy a csoport tavaly novemberben jelentette be transzformációs programját. A 4iG távközlési vállalatait üzleti-kereskedelmi, valamint infrastruktúra vállalatokká alakítja, majd a szétválasztott funkcióknak megfelelően integrálja azok működését. A cégcsoport igazgatósága a program következő szakaszába érve megkezdte az új struktúrában működő vállalatok felsővezetésének kialakítását is. A transzformációs folyamatok lezárásáig a csoport távközlési vállalataiból, azaz a DIGI-ből, az Invitechből, az Antenna Hungáriából, valamint a Vodafone-ból ideiglenesen létrehozott hazai távközlési kereskedelmi vállalatokat Bányai Tamás, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója irányítja. A következő fázisban a kereskedelmi vállalatok a ONE márkanév alatt egyesülnek, az így létrejövő új távközlési nagyvállalat vezérigazgatója Bányai Tamás lesz. A szakember 2023-ban csatlakozott a 4iG Csoporthoz, tavaly szeptember óta a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. A transzformációs folyamatok lezárásáig a csoport távközlési vállalataiból kiváló infrastruktúra vállalatok menedzsmentje is átalakul.

A vállalatok igazgatósági elnöke Kis Albert, a 4iG csoport nagykereskedelmi és infrastruktúra vezetője lesz, a társaságokat vezérigazgatóként Papp-Gerlei Gyöngyvér irányítja a jövőben. Feladata a társaságok összehangolt működésének biztosítása lesz, felkészítve az infrastruktúra cégeket a jövő évtől megvalósuló integrált működésre. Papp-Gerlei Gyöngyvér 2024 február óta az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója, ezt megelőzően a társaság vezérigazgató-helyettese és kereskedelmi igazgatója volt.

 

MTI

  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02JOBVERSE Állásbörze Állásbörze nem csupán egy esemény, hanem egy lehetőség, ahol céged kiemelkedhet a tömegből és személyesen találkozhatsz a legígéretesebb jelentkezőkkel. info button Részletek ticket button Jegyek