Megjelent: 12 éve

Új igazgató a LeasePlan Hungáriánál

Ez év november 3-tól Jókuti Gábor tölti be a piacvezető flottaüzemeltető vállalat, a LeasePlan Hungária Kereskedelmi Igazgatói posztját.

Az autóiparban már múlttal rendelkező Jókuti Gábor főiskolai tanulmányait Németországban végezte, majd az iskolai évek befejeztével a szakmai pályafutását a Porsche Hungáriánál kezdte meg Volkswagen haszonjármű területen, később pedig flottaértékesítéssel foglalkozott. 1998-2004-ig a Wallis British Motors Kft.-nél dolgozott sales & marketing igazgatóként a Rover márka területén. 2004-től mostanáig a Mercedes-Benz Hungária Kft. könnyű haszonjármű értékesítési és marketing vezetője volt.

Autóiparban szerzett tapasztalatokkal felvértezve érkezett a LeasePlanhez az új igazgató, aki a cégnél betöltendő pozíciójában elsődleges célul az ügyfélelégedettség növelését és az ügyfélkör bővítését tűzte ki.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter