Megjelent: 9 éve

Új igazolványt kapnak az adóellenőrök

Elkészültek az új szolgálati igazolványok a Nemzeti Adó- és Vámhivatalban (NAV), amelyeket a különböző területeken dolgozók folyamatosan kapnak majd meg - írja a Világgazdaság.

A hivatal tájékoztatása szerint legkorábban, március 31-ig a volt Vám-és Pénzügyőrség (VP) hivatásos állományú tagjai, illetve pénzügyi nyomozói kapják meg az új dokumentumokat, amelyeken esetükben a sorszám és az azonosító mellett a vércsoport és a taj-szám is szerepel. Az igazolványon feltüntették azt is, hogy birtokosa fegyverviselésre és intézkedésre jogosult.

Ezeken kívül lesz egy ideiglenes szolgálati igazolvány is, amelyet a próbaidőn lévő hivatásos állományúak használnak a véglegesítésükig, amely konkrét határidőig érvényes, ellentétben a normállal, amely visszavonásig.

Világgazdaság
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter