Megjelent: 9 éve

Új kereskedelmi igazgató a TIGÁZ-nál

Csapó Róbertet nevezték ki a TIGÁZ Zrt. kereskedelmi igazgatójává.

Az okleveles villamos üzemmérnök pályafutását a TVK-nál kezdte, ahol változó munkakörökben egészen 2007-ig dolgozott. 1995-től kezdve azonban már az energetikához szorosan kapcsolódó pozíciókat töltött be.

Részt vett a villamos energia és a földgáz piacnyitás előkészítésében és végrehajtásában. Aktív részese volt a TVK kombinált ciklusú ipari erőművének létesítésében és működtetésében.

2007 októberétől a Budapesti Erőmű Zrt. kereskedelmi igazgatói pozícióját töltötte be, ahol többek között feladata volt a piaci működés feltételeinek kialakítása a villamos energia termelés-értékesítés, és a földgáz beszerzés, kereskedelem területén.

A TIGÁZ Zrt. kereskedelmi igazgatójaként a legfontosabb feladata a fogyasztóközpontú értékesítés növelése lesz.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter