Megjelent: 10 éve

Új partner a KPMG-nél

Ságodi Attila (39) 2010. január 1-jétől partnerként csatlakozott a KPMG budapesti energetikai és közüzemi tanácsadó csoportjához, áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Ságodi Attila, a KPMG-hez történő csatlakozását megelőzően a Boston Consulting Groupnál (BCG) építette fel tanácsadói karrierjét, ahol az elmúlt tíz év során a hazai energetikai szektor meghatározó szereplőivel együtt dolgozva jelentős iparági tapasztalatokra tett szert.

A szakember elsődleges feladata a hazai és közép-kelet-európai régióban tevékenykedő energetikai ügyfelek magas szintű kiszolgálása, valamint az üzleti és értékesítési volumen növelése új piaci szegmensek elérése által.

A KPMG budapesti irodájának kiemelt iparági fókuszú, kizárólag energetikai ügyfelekre specializálódott csoportja stratégiai szerepet tölt be a KPMG világában. 2009-ben Budapesten hozták létre a KPMG belső, globális energetikai és közüzemi információ- és tudásmenedzsment központját (Global Power & Utilities A szakember elsődleges feladata a hazai és közép-kelet-európai régióban tevékenykedő energetikai ügyfelek magas szintű kiszolgálása, valamint az üzleti és értékesítési volumen növelése új piaci szegmensek elérése által.

Knowledge and Resource Center), valamint szintén budapesti kezdeményezéssel és irányítással épül ki a KPMG integrált, közép-kelet-európai energetikai tanácsadó csoportja, Kiss Péter partner vezetésével.

Ságodi Attila partnerként történő csatlakozásával Kiss Péternek lehetősége nyílik több időt fordítani globális és regionális pozícióiból fakadó feladatainak ellátására, melynek keretében célkitűzései között szerepel a kiemelt hazai és nemzetközi energetikai ügyfelekkel történő kapcsolatépítés, valamint az általuk indított energetikai projektekhez nyújtott stratégiai, tranzakciós, vállalatfinanszírozási, szervezet-átalakítási, kockázatkezelési és szabályozási területeken nyújtott tanácsadási szolgáltatásokból származó üzleti volumen növelése.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter