Új projektigazgatója lehet a 4-es metrónak"/>
Megjelent: 12 éve

Új projektigazgatója lehet a 4-es metrónak

Klados Gusztávot javasolja a BKV Zrt. vezérigazgatója a 4-es metró projektigazgatójának Balogh Árpád helyére, aki szeptember végén közös megegyezéssel távozott posztjáról - tudta meg az MTI városházi forrásokból.

Tájékoztatásuk szerint a Fővárosi Közgyűlés a hó végén dönt ez ügyben, ezt megelőzően pedig a Főpolgármesteri Kabinet is állást foglal Kocsis István vezérigazgató indítványáról.

Az új projektigazgató kinevezéséhez szükség van a pénzügyminiszter egyetértésére és a metróprojektet részben finanszírozó EIB tudomásulvételére. A közgyűlés elé kerülő javaslat szerint a főpolgármester már kezdeményezte a pénzügyminiszternél a kinevezést.

Klados Gusztáv építőmérnök 1972-től itthon, illetve a világ több nagyvárosában, például Athénben, Kalkuttában vett részt metró-, vagy alagútépítésben, s közreműködött a La Manche alagút építésénél is. Klados Gusztáv októbertől a 4-es metró operatív projektmenedzsereként tevékenykedik.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter