Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Új ügyvezető igazgató a Hungarofest Nonprofit Kft. élén

A Hungarofest élére augusztus 6-i hatállyal Papp György Bálintot nevezte ki a tulajdonosi jogokat gyakorló MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt.

Az új ügyvezető igazgató jogász, korábban több minisztériumi szervezet vezetőjeként tevékenykedett - olvasható a dokumentumban.

A Hungarofest Nonprofit Kft. eddigi vezetője, Dóka Tibor Gyula közös megegyezéssel távozott az intézménytől. A céget korábban Rubovszky Rita, majd Balatoni Mónika vezette, Dóka Tibor Gyula 2011 októberében vette át a nemzeti rendezvényszervező cég irányítását.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter