Megjelent: 7 éve

Új vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgató a Heinekennél

Pálfalvi Márta a Heineken Hungária vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója. Kinevezésével a vállalat érintetti kapcsolatait kívánja fejleszteni, valamint szorosabbra szeretné fűzni együttműködését szűkebb és tágabb közösségével.

A Heineken Hungária magasabb szintre kívánja emelni vállalati kapcsolatrendszerét annak érdekében, hogy értékeit, a környezetre gyakorolt pozitív hatását eredményesebben mutassa be az érintettjeinek, vállalaton belül és kívül egyaránt. Ezt a célt szolgálja Pálfalvi Márta vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatóvá történő kinevezése, aki 2014. március 10. óta tölti be ezt a pozíciót a vállalatnál.

Vezetőségi tagként Pálfalvi Márta feladata lesz a vállalat reputációjának növelése, valamint a vállalat fenntarthatósági programjának – a Zöldebb jövőért programnak – a szélesebb körű megismertetése a hazai közvéleménnyel. Ugyancsak a szakember felel mostantól a vállalat belső kommunikációjának fejlesztéséért.

Pálfalvi Márta korábbi munkahelyein kiemelkedő eredményeket ért el hasonló munkakörökben. Kommunikációs és vállalati kapcsolatok vezetőként a Philip Morris Magyarország Kft.-nél jól használta fel a dohányipar szűkös kommunikációs lehetőségeit a vállalat javára. 2011-től ugyanilyen pozícióban sikeresen fejlesztette a Tesco magyarországi kormányzati kapcsolatrendszerét. Irányítása alatt a csapat stratégiai partnerségi megállapodást készített elő a magyar kormánnyal, fejlesztette a belső és külső kommunikációt, elkötelezetten növelte a vállalat elismertségét a társadalmi felelősségvállalási tevékenységek irányításával.

„Örömmel tekintek az előttem álló feladatokra” – mondta Pálfalvi Márta a kinevezése kapcsán. „Új pozíciómban arra törekszem majd, hogy a vállalat minőség és innováció iránti szenvedélyét bemutassam, és összehangoljam a neki otthont adó közösségek iránti elkötelezettségével.”

  • 2021.06.23Visszatérés az irodába, de hogyan? Visszacsöppenni az irodai forgatagba kihívásokkal teli feladat, tudatosan megtervezett lépések mentén azonban viszonylag zökkenőmentessé tehetjük a folyamatot. Részletek Jegyek
  • 2021.06.28Minőségellenőr képzés A minőségellenőrök felkészítése a minőségellenőrzési és fejlesztési tevékenységek eredményes elvégzésére. A minőségellenőrzéshez szükséges alapvető ismeretek és módszerek készségszintű elsajátítása, a résztvevők minőségirányítási kompetenciájának fejlesztése. Részletek Jegyek
  • 2021.08.28Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter