Megjelent: 4 hónapja

Új vezérigazgató a Citi magyarországi vállalatának élén

A Citibank Europe plc Veronika Spanarovát nevezte ki a Citi magyarországi vállalatának vezérigazgatójává. A szakember Kevin A. Murray helyét veszi át, aki mostantól a Citi lengyelországi szolgáltatóközpontjának vezetői posztját látja el, emellett marad a Citi közép-európai régiójának vezérigazgatója.

Veronika Spanarova 1995-ben a Cseh Köztársaságban kezdte meg pályafutását a Citinél, és mind Csehországban, mind külföldön szerzett vezetői tapasztalatokat. A prágai vállalati banki üzletágánál dolgozott, majd a Citi brazíliai, Sao Paoló-i vállalati banki részlegéhez került, ahol 5 évet töltött.
Veronika Spanarova

2010-ben a Citi prágai irodájában folytatta pályafutását, ahol több vezető pozíciót is betöltött a Citi lakossági banki üzletágában. 2012-ben őt nevezték ki a Citi csehországi lakossági üzletágának vezetőjévé. 2016-ban Pozsonyba költözött, ahol 2016 májusában a szlovákiai Citi vezérigazgatója lett.

Veronika Spanarova a prágai Károly Egyetemen végzett közgazdászként. Házas, három gyermeke van.

A szakember Kevin A. Murray helyét veszi át, aki mostantól a Citi lengyelországi szolgáltatóközpontjának vezetői posztját látja el. Új pozíciója mellett marad a Citi közép-európai régiójának vezérigazgatója is.
  • 2021.01.25HR Üzleti Vezető Mentoring és Workshop online program Inspirációt és támogatást nyújt HR vezetőknek és a jövő HR vezetőinek az üzleti vezetővé válásuk útján. Ajánlom minden olyan HR vezetőnek, aki szeretné a HR funkciót üzletközpontúbbá tenni, meghatározó hatással lenni üzletre, stratégiára, döntésekre, nagyobb bizalmat, hitelességet és befolyást szerezni a felsővezetésben. Részletek Jegyek
  • 2021.02.04Stratégiai- és teljesítmény controlling A vezetők elmondása alapján a controlling gyakran utókalkuláció fókuszú, célja a pénzügyi számvitel kiszolgálása. Ez a kutatás is rávilágít arra, hogy kimutathatóan sikeresebbek azok a vállalatok, ahol a vezetők támaszkodhatnak a controller tevékenységére. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter