Megjelent: 4 éve

Új vezérigazgató a Groupama élén

Bertrand Woirhaye váltja a nyugdíjba vonuló Yann Ménétriert a Groupama Biztosító vezérigazgatói posztján. Bertrand Woirhaye az elmúlt kilenc évben a Groupama Csoport görög leányvállalatát irányította, közölte a cég.

A közjogi és politikatudományi mesterfokozattal is rendelkező Bertrand Woirhaye tanulmányait Franciaországban a Grenoble-i Politikatudományi Intézetnél, valamint a Társadalombiztosítási Nemzeti Egyetemen végezte. A szakember pályafutását a Mezőgazdasági Kölcsönös Biztosító Központi Pénztárainak Egyesületénél kezdte. A Corrèze megyei Mezőgazdasági Kölcsönös Biztosító Egyesület vezérigazgatója, amikor 1993-ban, a Groupama Pays Verts Regionális Pénztár alapításakor vezérigazgatóvá nevezték ki, mely pozíciót 2002-ig töltötte be. Ezt követően a Központi Pénztárhoz csatlakozott, hogy irányításával létrehozhassák a Groupama Nemzeti Szövetséget, melynek igazgatójává nevezték ki 2004 januárjában.

2007 júliusától a Groupama Csoport görög leányvállalata, a Groupama Phoenix vezérigazgatói feladatait látta el. Bertrand Woirhaye az elmúlt kilenc évben nyereségessé, a Groupama Csoport egyik legjobban teljesítő leányvállalatává tette az irányítása alá tartozó Groupama Phoenix-et.

Yann Ménétrier, a Groupama Biztosító vezérigazgatója nyugdíjba vonul. A magyar leányvállalat éléről most leköszönő vezérigazgató 1988. óta állt a Groupama alkalmazásában, a magyar leányvállalat vezetését nyolc éve látja el.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter