Megjelent: 9 hónapja

Új vezető a Kinnarps Magyarország élén

Decembertől Dan Molander, a svéd Kinnarps értékesítési igazgatója veszi át a magyar leányvállalat irányítását.

Kinnarps dan molander

Dan Molander Fotó: Kinnarps

A svéd szakember korábban a japán multinacionális nagyvállalat, a Ricoh Globális Ügyfélkapcsolatokért felelős igazgatója volt az északi országokban.

Dan Molander szerint az irodapiac, vagyis a munkahelyek előtt álló új kihívások megismerése és kezelése jelenti a közeljövő legfontosabb feladatait. 

A világjárvány megjelenése felgyorsított olyan folyamatokat, amelyek bár korábban is láthatók voltak, felerősödésük felkészületlenül érte a munkahelyeket. Alig 2 év alatt teljesen átértékeltük azt, amit korábban az irodáról és annak funkcióiról gondoltunk. Míg a home office sokáig lehetőségnek számított, ma már alapvetés. Már önmagában ez az egy tényező is jelentősen befolyásolja a jövő irodáinak szerepét a mindennapjainkban.

“Munkahelyeink újraértelmezése történik most. Ezekben a hónapokban születnek meg a jövő irodái, ahol a korábban csak elenyészve megtalálható elvek válnak az uralkodóvá. Minden korábbinál fontosabbá válik az otthonaik és az irodáink közötti egyensúly megteremtése. Ez az egyetlen módja ugyanis annak, hogy hosszú távon is fenntartható hatékonyságot érhessünk el. Mind a munkánkban, mind pedig a magánéletünkben” - magyarázza Dan Molander. 

15 év után távozik a cégtől a korábbi vezető, Soltész Tiberius, aki több nemzetközi vezetői pozíciót töltött be a Kinnarps-nál.

Az utóbbi években nem csak a magyar, hanem az osztrák cég ügyvezetője is volt. Vezetésével a svéd vállalat korábban nem látott üzleti eredményeket ért el és vált a piac jelentős szereplőjévé - még a járvány és a nyomában megjelenő gazdasági nehézségek ellenére is.

 

  • 2022.08.29Mit tegyél, hogy tőled vásároljanak? Értékesítése mindig szükség van; nem csak akkor, ha a cégnek jól megy, de akkor is, amikor nehéz időszak következik. Részletek Jegyek
  • 2022.09.16HR és Munkajog modul I.: A munkaviszony keletkezése / Beléptetés Kettő az egyben: egyszerre HR és munkajogi megközelítésben: a munkaszerződés, általános magatartási követelmények, adatvédelem és más, fontos témák neves oktatóktól, mint Berke Gyula, Bankó Zoltán. Részletek Jegyek
  • 2022.09.28 recruiTECH BLUE Kékgalléros foglalkoztatók, termelő logisztikai vállalatok = recruiTECH BLUE konferencia, ahol újra a fizikai toborzáson lesz a hangsúly. Harmadik országbeliek foglalkoztatása, szállásoltatás, online toborzás, outsourcing és még számos aktuális téma! Részletek Jegyek
  • 2022.10.05Tréning Kerekasztal Konferencia 2022. Folytonos változások, aggodalom, stressz, hybrid működés, motivációvesztés, soha nem látott fluktuáció - napjainkban számos már korábban is tapasztalt és rengeteg új kihívással küzdenek a cégvezetők, HR és képzési szakemberek. Az idei Tréning Kerekasztal konferencia több évtizedes hagyományt követve az aktuális szervezeti és HR kihívásokra ad válaszokat és bemutatja a magyar piac vezető tréningcégeinek legújabb fejlesztéseit és tapasztalatait. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter

Facebook