kapubanner for mobile
Megjelent: 12 hónapja

Új vezető a Nano Energies élén

2023 júniusától Tóth Kornél tölti be a csehországi székhelyű Nano Energies magyarországi leányvállalatának vezetői pozícióját.

Tóth Kornél a Budapesti Gazdasági Egyetemen végezte tanulmányait közgazdaságtani és kereskedelmi szakon, második diplomáját pedig marketing és reklám szakon szerezte. Karrierjét logisztikai pályán kezdte, majd öt év után az értékesítésben folytatta, ahol hamarosan vezető értékesítési munkatárs, majd értékesítési vezető lett. Innen került a Nano Energies magyar leányvállalatához, amelynek country managere lett. 

tóth kornél nano
Tóth Kornél - Fotó: Nano Energies

Az elmúlt nyolc évet az energiaszektorban töltötte. Foglalkozott termékfejlesztéssel az MVM-mel együttműködésben, a Centrica Business Solutions-nél pedig a PPA-szerződések sikeres értékesítésére dolgozott ki megoldásokat. Mielőtt a Nano Energies-hez érkezett, a Crescom Holding energetikai leányvállalatánál, a Crescom Electránál az ipari energiatárolókban rejlő lehetőségekkel foglalkozott egy 8 fős szervezetet élén.

A Nano Energies cseh energetikai vállalat, amely 2008 óta működik. Leányvállalatain (Nano Green, Digital Energy Services) keresztül hatékonyan és fenntartható módon kereskedik a villamos energiával, nagyobb szabadságot biztosítva a vállalkozásoknak és a hétköznapi felhasználóknak. A vállalat részvényesei Petr Rokůsek, Tomáš Janeček és Petr Zahradník.
A Nano Energies 2008 óta dolgozik az energiapiac decentralizálásán, valamint segíti hatékonyabbá és fenntarthatóbbá tenni az átviteli hálózatok működését. Sok kisebb-nagyobb áramtermelőt és fogyasztót egyesítenek egy közös intelligens rendszerben, amely így egyetlen nagy “virtuális erőműként" működik.

A vállalat a Cseh Köztársaságban kezdte tevékenységét, ahol elsőként szolgáltatott 100 százalékban zöld áramot. A Nano Energies az elmúlt években kiterjesztette működését Szlovákiára, Horvátországra és Romániára is, 2022 év végén pedig Magyarországon is elindította szolgáltatását.

 

  • 2024.06.03Projektmenedzsment képzés A KÉPZÉS CÉLJA: A projektmenedzsment elméletének és gyakorlatának megismertetése a résztvevőkkel. A projektmenedzsment módszereinek begyakorlása példákon és esettanulmányokon keresztül. A résztvevők projektvezetési képességének fejlesztése és felkészítésük projektek önálló, sikeres lebonyolítására. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.05Pénzügyi kimutatások elemzése A képzés során a résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit, képessé válnak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex megítélésére a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján. Betekintést kapnak a vállalati beszámolók megértéséhez elengedhetetlen iparági elemzés eszközrendszerébe és technikáiba.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek