Megjelent: 8 éve

Új vezető munkatársak a Deloitte-nál

A közelmúltban új szakértőkkel bővült a Deloitte hazai irodájának csapata. Mindkét új munkatárs komoly szakmai tapasztalattal érkezett a Deloitte-hoz.

Kohári Gábor

Nemrégiben csatlakozott a Deloitte hazai irodájához Kohári Gábor (40), a társaság pénzügyi tanácsadási részlegének igazgató-helyettese, akinek feladata a Deloitte tanácsadási üzletágának ingatlan-tanácsadási szolgáltatásokkal való bővítése, az üzletág fejlesztése és a szolgáltatási terület szakmai munkájának irányítása.

Diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Kar Szerkezetépítő Szakán szerezte. Közgazdasági és Államigazgatási Egyetemen szerzett másoddiplomája mellett épületenergetikai területen is folytatott tanulmányokat.

Építőmérnökként ingatlanfejlesztési területen dolgozott, ingatlan-tanácsadói tapasztalatát az egyik Big4 cég magyarországi irodájánál végzett több mint 10 éves munkájával alapozta meg, ahol az ingatlan-tanácsadási részleg munkáját 2006-tól kezdődően közel négy évig irányította. A Deloitte csapatához történő csatlakozását megelőzően alapító partnerként egy ingatlanhasznosítási tanácsadásra és ingatlanértékelésre szakosodott céget vezetett.

Kohári Gábor, MRICS, szakterületén jelentős hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik. 2006-tól tagja az Angol Királyi Értékelők Szakmai Szervezetnek (RICS). Aktív tagja a szervezet ingatlanértékelési szakmai csoportjának. Rendelkezik továbbá BREEAM épület-minősítő tanácsadói jogosultsággal. Gábor nős, két kisgyermek édesapja.

Dr. Falcsik István, ügyvéd

Dr. Falcsik István (45) szintén a közelmúltban csatlakozott a Deloitte-tal együttműködő ügyvédi irodához.

A szakértő közel 15 évig a Vám- és Pénzügyőrségnél dolgozott különböző szakterületeken, majd ezt követően önálló ügyvédi irodát alapított, amely a Vám-és Pénzügyőrség ellenőrzési körébe tartozó vám- és jövedéki igazgatási ügyekre specializálódott.
Ügyfélkörét a vám-és jövedéki területen export és import tevékenységet végző gazdálkodók, termékelőállítók, valamint szállítmányozók és vámügynökségek képezték. Az ügyvédi iroda több olyan jelentős súlyú ügyben látott el képviseletet, melyben a vám és jövedéki területet érintő, precedens értékű ítéletek születtek.

Falcsik István diplomáit az ELTE Jogtudományi Karán, valamint az Államigazgatási Főiskolán szerezte. István nős, kettő gyermek édesapja.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter