Megjelent: 9 éve

Új vezetők és új irányok a BCS Business Consulting Services Kft.-nél

Három új vezetővel bővült az informatikai és üzleti tanácsadást végző BCS Business Consulting Services Kft. (BCS) csapata. Az összetett informatikai projektek bevezetésében évtizedes tapasztalatot szerzett szakemberek partnerként vesznek részt a cég irányításában.

Április közepétől Fehér Ede, Lakatos Bence és Tass Zoltán ügyvezető igazgatóként és tulajdonos partnerként vesz részt a BCS Business Consulting Services Kft. munkájában. A három szakember a NESS Hungary Kft.-től érkezett a BCS-hez, ahol divízióigazgatóként és vezető tanácsadóként dolgoztak az elmúlt években. Mindhárman több mint tizenöt éves tapasztalattal rendelkeznek összetett informatika beruházások irányításában, feladatuk a BCS-nél a magán illetve állami tulajdonú nagyvállalatok IT tanácsadási projektjeinek felügyelete lesz.
A BCS Business Consulting Services informatikai tanácsadó céget 2003-ban alapította Török János, az SAP korábbi közép-kelet európai üzletfejlesztési igazgatója, aki továbbra is partnerként vesz részt a BCS irányításában.

Az új összetételű menedzsment a nemzetközi projektekben szerzett szakmai tapasztalatokat, a projektek magas színvonalú megvalósítását egy magyar tulajdonú cég rugalmasságával kívánja ötvözni. Olyan szakértői bázist kívánnak kiépíteni, amellyel a BCS eddigi tanácsadói kapacitását megduplázzák, és elsősorban a nagyvállalatoktól és az állami szektorból elnyert megbízások révén a BCS árbevételét egy év alatt a kétszeresére növelik.

Fehér Ede mérnök-informatikus, mérnök-közgazdász, pályáját a MTA SzTAKI-ban kezdte tudományos munkatársként, majd dolgozott a United Transfer ECE Rt.-nél tanácsadóként és a Coopers & Lybrand DYNAsoft Rt.-nél illetve a PwC Consulting Rt.-nél vezető tanácsadóként. A Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézetnél négy éven keresztül igazgatóhelyettesként felelt az intézet fejlesztési projektjeiért. Előző munkahelyén, a NESS Hungary Kft.-nél az Állam- és Közigazgatási divíziót vezette.
Lakatos Bence közgazdász végzettségű szakember, a Coopers & Lybrand és a PriceWaterhouseCoopers után a PwC Consulting Rt.-nél dolgozott igazgatóként. A NESS Hungary vezető tanácsadójaként a nagyvállalatok belső működésének, szervezetének és IT-rendszereinek átalakítása volt a feladata.

Tass Zoltán villamosmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen, ahol az Atomfizika Tanszék kutatómérnökeként dolgozott, ezt követte a Coopers & Lybrand DYNAsoft Rt. és a PwC Consulting Rt., ahol vezető HR tanácsadóként tevékenykedett, majd az IBM Magyarországi Kft.-nél volt vezető tanácsadó. A NESS Hungary Emberi Erőforrás Megoldások és Üzleti Alkalmazások divízióit vezette.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter