Megjelent: 9 éve

Új vezetőt nevezett ki a MasterCard Magyarországon

2011. februártól mobilfizetési szolgáltatások fejlesztéséért felelős vezetőt nevezett ki a MasterCard. Szetnics László regionális szinten irányítja a kártyatársaság mobiltelefonokon történő fizetési szolgáltatásainak piaci fejlesztését: Magyarországon kívül, Csehországért, Szlovákiáért, Horvátországért, Szlovéniáért és Ciprusért felel.

A szakember korábban 10 évig a Telenor Csoportnál dolgozott, ahol a mobil kereskedelmi szolgáltatások (mobil vásárlás és mobil fizetés) fejlesztéséért és piaci bevezetéséért volt felelős. Többek között nevéhez kötődik az SMS alapú autópálya-matrica vásárlás, a mobil lottó szolgáltatás és a mobil parkolás fejlesztése és piaci bevezetése.

A kártyatársaság januárban tette közzé, hogy Mung-Ki Woo személyében új globális vezetőt nevezett ki a mobilfizetési divízió élére. A vezető feladata a mobilfizetéshez kapcsolódó innováció, termékfejlesztés irányítása valamint az új szolgáltatások piaci bevezetéséhez szükséges stratégia kidolgozása.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter