kapubanner for mobile
Megjelent: 2 éve

Új közép-európai HR igazgató a Marsnál

Daria Maslovskaya október 12-én P&O (People & Organisation) igazgatóként csatlakozik a Mars prágai csapatához, és a Mars Multisales régió négy országáért, köztük Magyarországért is felel.

Mars vezető

Daria Maslovskaya

Daria Maslovskaya pályafutása kiváló példája a Mars tehetségfejlesztés iránti elkötelezettségének, hiszen a Marsnál eltöltött 13 év alatt különböző területeken, pozíciókban és régiókban is dolgozhatott - közölte a vállalat.

A P&O funkcióban (a P&O az emberek és a szervezet rövidítése - így nevezi a Mars a HR-t) különböző szerepköröket töltött be.

Pályafutását a vállalat luzsnyiki telephelyének P&O menedzsereként kezdte a Pet Nutrition területén, majd a Pet Nutrition Russia ellátási P&O üzleti partnere lett, ahonnan a FÁK-régióban összes szegmenséért felelős regionális tehetséggondozói igazgatói pozícióba került. Az elmúlt 3 évben a Marshoz tartozó Royal Canin oroszországi és fehéroroszországi üzletágának P&O igazgatójaként dolgozott, és jelentős szerepet játszott az üzletfejlesztésben. 

Új P&O vezetői szerepkörében Daria a Mars közép-európai régió négy országáért felel majd: Magyarországért, Szlovákiáért, a Cseh Köztársaságért és Romániáért. Előző munkakörében a tehetséggondozásért és szervezetfejlesztésért felelt a gyorsan növekvő oroszországi üzletágban, így különösen értékes tapasztalatot hoz majd magával.
 
Daria Maslovskaya csatlakozásával még sokszínűbbé válik a közép-európai vezetői csapat, amelyben nagy hangsúlyt fektetnek a nemek közötti egyensúlyra is: jelenleg a vezetői csapat tagjainak fele nő.

Fotó: Mars

  • 2023.12.07IV. euChance KLUB Negyedik alkalommal és idén utoljára gyűlik össze az euChance Klub! Az izgalmas témák mellett értékeljük majd a Klub első évét is: sikerek és megoldásra váró feladatok számba vétele és a következő év tervezése.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2023.12.31Készüljön fel a külföldön való jelenlétre a Global Mobility modullal! A külföldi üzleti jelenlét komoly versenyelőnyt kínál, ám egyúttal számos jogi kérdést is felvet. Ha a szervezet nincs tisztában a hatályos jogi háttérrel (pl. nemzetközi közjog, közösségi jog, társasági jog, munkajog, adójog, társadalombiztosítási jog, idegenrendészeti jog), akkor számos probléma, kockázati tényező merülhet fel. Az alap szintű modul tartalmazza a szükséges jogi szabályokat, folyamatábrákat (pl. Közvetlen befektetési lehetőségek, Tartózkodási, letelepedési és munkavállalási közjogi szabályok, Munkajogi szabályok, Adózási szabályok). A plusz szint egy online kurzussal egészül ki.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek