Megjelent: 2 hónapja

Új közép-európai HR igazgató a Marsnál

Daria Maslovskaya október 12-én P&O (People & Organisation) igazgatóként csatlakozik a Mars prágai csapatához, és a Mars Multisales régió négy országáért, köztük Magyarországért is felel.

Mars vezető

Daria Maslovskaya

Daria Maslovskaya pályafutása kiváló példája a Mars tehetségfejlesztés iránti elkötelezettségének, hiszen a Marsnál eltöltött 13 év alatt különböző területeken, pozíciókban és régiókban is dolgozhatott - közölte a vállalat.

A P&O funkcióban (a P&O az emberek és a szervezet rövidítése - így nevezi a Mars a HR-t) különböző szerepköröket töltött be.

Pályafutását a vállalat luzsnyiki telephelyének P&O menedzsereként kezdte a Pet Nutrition területén, majd a Pet Nutrition Russia ellátási P&O üzleti partnere lett, ahonnan a FÁK-régióban összes szegmenséért felelős regionális tehetséggondozói igazgatói pozícióba került. Az elmúlt 3 évben a Marshoz tartozó Royal Canin oroszországi és fehéroroszországi üzletágának P&O igazgatójaként dolgozott, és jelentős szerepet játszott az üzletfejlesztésben. 

Új P&O vezetői szerepkörében Daria a Mars közép-európai régió négy országáért felel majd: Magyarországért, Szlovákiáért, a Cseh Köztársaságért és Romániáért. Előző munkakörében a tehetséggondozásért és szervezetfejlesztésért felelt a gyorsan növekvő oroszországi üzletágban, így különösen értékes tapasztalatot hoz majd magával.
 
Daria Maslovskaya csatlakozásával még sokszínűbbé válik a közép-európai vezetői csapat, amelyben nagy hangsúlyt fektetnek a nemek közötti egyensúlyra is: jelenleg a vezetői csapat tagjainak fele nő.

Fotó: Mars

  • 2021.12.07Babér Panoráma - Online bérszámfejtési konferencia Tekintsen ki velünk a legfontosabb tb- és bérszámfejtést érintő jogszabályváltozásokra a BaBér és az Abacus szervezésében megvalósuló Panoráma 2022 Bérszámfejtési Konferencián. Az egész napos szakmai előadások során neves előadók értelmezik a 2022. évre vonatkozó szja, kötelező egészségbiztosítás, tb fedezeti rendszer és a munkáltatói járulékbevallások vonatkozó jogszabály-változásait. Részletek Jegyek
  • 2021.12.10joee tesztesemeny2 tesztesemény2 Részletek Jegyek
  • 2021.12.13Mentorált képzési forma – Jó a munkavállalónak, jó a munkáltatónak Ha egy kollégát megkérdezünk arról, hogy miből van egyre kevesebb, akkor nagy valószínűséggel az „idő” hangzik el válaszként. Részletek Jegyek
  • 2022.01.04HAPPY NEW WORK! meetup Vajon 2022 milyen kihívásokat tartogat a számunkra, ki hogyan látja a munka(végzés) jövőjét, milyen akadályokkal szembesülhetünk és hogyan készülhetünk fel mindezekre? Ha érdekel a téma, akkor regisztrálj a KÜRT Akadémia ingyenes, online meetupjára! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter