Megjelent: 1 éve

Új közép-európai HR igazgató a Marsnál

Daria Maslovskaya október 12-én P&O (People & Organisation) igazgatóként csatlakozik a Mars prágai csapatához, és a Mars Multisales régió négy országáért, köztük Magyarországért is felel.

Mars vezető

Daria Maslovskaya

Daria Maslovskaya pályafutása kiváló példája a Mars tehetségfejlesztés iránti elkötelezettségének, hiszen a Marsnál eltöltött 13 év alatt különböző területeken, pozíciókban és régiókban is dolgozhatott - közölte a vállalat.

A P&O funkcióban (a P&O az emberek és a szervezet rövidítése - így nevezi a Mars a HR-t) különböző szerepköröket töltött be.

Pályafutását a vállalat luzsnyiki telephelyének P&O menedzsereként kezdte a Pet Nutrition területén, majd a Pet Nutrition Russia ellátási P&O üzleti partnere lett, ahonnan a FÁK-régióban összes szegmenséért felelős regionális tehetséggondozói igazgatói pozícióba került. Az elmúlt 3 évben a Marshoz tartozó Royal Canin oroszországi és fehéroroszországi üzletágának P&O igazgatójaként dolgozott, és jelentős szerepet játszott az üzletfejlesztésben. 

Új P&O vezetői szerepkörében Daria a Mars közép-európai régió négy országáért felel majd: Magyarországért, Szlovákiáért, a Cseh Köztársaságért és Romániáért. Előző munkakörében a tehetséggondozásért és szervezetfejlesztésért felelt a gyorsan növekvő oroszországi üzletágban, így különösen értékes tapasztalatot hoz majd magával.
 
Daria Maslovskaya csatlakozásával még sokszínűbbé válik a közép-európai vezetői csapat, amelyben nagy hangsúlyt fektetnek a nemek közötti egyensúlyra is: jelenleg a vezetői csapat tagjainak fele nő.

Fotó: Mars

  • 2022.12.01CX-Ray hálózatelemzés online workshop Szeretnéd tudni, hogy kik a véleményvezérek, mentorok, talentek, szakértők, információforrások, kiégés szélén állók, elkötelezettek, elszigeteltek vagy potenciális vezetők a szervezetben? Részletek Jegyek
  • 2022.12.01CX-Ray elégedettség felmérés online workshop A munkahelyi hatékonyság az elégedett kollégákkal kezdődik! Skálázható, szűrhető eredmények - tudd meg, munkatársaid szerint, mik a valóban égető problémák! Részletek Jegyek
  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.03.03HR Basic HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter