Megjelent: 9 éve

Új vezetője van az Apeh nyugat-dunántúli egységének

Varga Lászlóné, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (Apeh) korábbi elnökhelyettese látja el a Nyugat-dunántúli Regionális Főigazgatóság vezetői tisztségét október 1-jétől, győri székhellyel - közölték a szervezeti átalakítás részleteit ismertető sajtótájékoztatón hétfőn Győrött, a Magyar Nemzet cikke szerint.

A most létrehozott Győr-Moson-Sopron megyei igazgatóság vezetésére Horváth Szabolcs kapott megbízást.

Varga Lászlóné ezúttal regionális főigazgatóként tért vissza Győrbe. A szakember ugyanis korábban az APEH Győr megyei igazgatója volt, és ebből a pozíciójából került az országos szervezet elnökhelyettesi tisztségébe.

A főigazgató a sajtótájékoztatón elmondta: az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal október 1-jétől háromszintű szervezetként működik. Az elvi irányítás a hivatal központjában történik, a szakmai koordináció, a hatósági tevékenység, az adóbevétel tervezése és a másodfokú ügyek intézése regionális szintre kerül.

Az átszervezéssel letisztultabb profil alakul ki, a felelősségi viszonyok egyértelműbbek lesznek, a vezetési szintek elkülönülnek - mutatott rá a főigazgató.

MTI/Magyar Nemzet
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter