Megjelent: 5 éve

Varga Balázs vezeti a Profession.hu marketing csapatát

Az online marketing szakember az Air France-KLM légitársaságtól érkezett a Profession.hu marketing csapatának élére. A munkaerőpiachoz kapcsolódó kommunikációs tapasztalatait korábban a Randstad Hungary online marketing és PR vezetőjeként szerezte - tájékoztatták portálunkat.

A cég közleménye szerint Varga Balázs 2007-ben a Budapesti Corvinus Egyetem marketingkommunikáció szakán diplomázott, majd tanulmányait követően a rotterdami Nimbuzz online marketing kampányain dolgozott. 2008 és 2010 között a McCann Erickson ügyfélképviselőjeként a Coca-Colán és a Nestlén dolgozott. Az új marketingvezető komoly tapasztalattal bír a munkaerő-piaci kommunikáció területén is: 2010-től a Randstad Hungary online marketing és PR vezetője volt, nevéhez fűződik a ProfiPower beolvasztása, valamint a cég online marketing stratégiájának megtervezése és kivitelezése. 2012-től saját startup cégében, a SmartShopperben lát el ügyvezetői feladatokat.

Az Air France-KLM légitársaságtól regionális e-kereskedelmi menedzseri pozícióból váltott a piacvezető állásportál marketing vezetői beosztásába. A szakember célja, hogy olyan márkastratégiát dolgozzon ki, amely a versenytársakétól különböző és a márkával hosszú távon is azonosítható üzenettel szólítja meg mind az álláskeresőket, mind a munkaadókat - áll a portálunknak eljuttatott sajtóanyagban.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter