Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 8 éve

Versenyen kerestetik Budapest legbarátságosabb pincére

Budapesti éttermek nevezhetik be felszolgálójukat a Legbarátságosabb pincér elnevezésű versenyre augusztus végéig, a vendégek pedig szavazhatnak kedvencükre.

A legjobbak kollégáikkal és munkáltatóikkal együtt értékes nyereményekhez juthatnak. Az akció célja, hogy a vendégek barátságos és szakmailag felkészült pincérekkel találkozzanak az éttermekben - közölte a felhívás kommunikációjával foglalkozó cég hétfőn az MTI-vel.

A verseny meghirdetésével fel kívánják kavarni az állóvizet, hogy a vendéglátásban dolgozók újra ráébredjenek a barátságosság és a szakmai felkészültség fontosságára - idézi a közlemény az akció egyik megálmodója, Horváth Tibor, a Pincér Akadémia ügyvezető igazgatója szavait.

A barátságosság mellett a szakmaiság is fontos szempont, ezért a verseny ideje alatt előadásokkal és workshopokkal is várják az érdeklődőket.

Az ingyenes és díjköteles képzéseken a Pincér Akadémia épületében bárki részt vehet, azok időpontjairól és témáiról a http://www.legbaratsagosabbpincer.hu/eloadasok.html weboldalon bővebb tájékoztatás található.

  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter