Megjelent: 13 éve

Vezetőcserék a vám- és pénzügyőrségnél

Szabó Gábor ezredes helyett eddigi helyettese, a Debreceni Egyetem Állam és Jogtudományi Karán végzett Mező Gábor (35) alezredes kerül az észak-alföldi regionális parancsnokság élére -értesült a Világgazdaság.

A közép-magyarországi regionális parancsnokságon szintén vezetőváltás történt, az eddig irányító Szendi Antal ezredest a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának pénzügy és informatika szakán diplomázott Szabó Károly (39) ezredes váltja.

A VPOP Jövedéki Igazgatóságának igazgatója, dr. Vanner Gábor alezredes (38) a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végzett, korábban a Vám- és Pénzügyőrség Jövedéki Kapcsolattartó és Kockázatelemzési Központjának a parancsnokaként tevékenykedett.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter