Megjelent: 4 éve

2 milliót lopott a munkahelyéről

Egy volt dolgozó majdnem 2 millió forint készpénzt vitt el egy józsefvárosi szórakozóhely páncélszekrényéből. A gyanúsítottat elfogták, írja a police.hu.

Egy 28 éves budapesti férfi kedd este befeszítette volt munkahelye, egy VIII. kerületi szórakozóhely ablakát, és feltörte bent a páncélszekrényt, és elvitte a benne lévő pénzt.

A szórakozóhelyen azonban volt biztonsági kamera, amely rögzítette az esetet, így a nyomozók gyorsan elfogták. Beismerte a lopást. Őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

police.hu
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter