Megjelent: 1 éve

700 ezres fizetéssel toboroz egy légitársaság Pécsett

Új munkatársakat keres az Emirates, az adómentes fizetés mellett ingyenes szálláslehetőséggel csábítják a légiutas-kísérők következő generációját.

images

Budapesten és Pécsett is légiutas-kísérőket toboroz az Emirates nevű légitársaság, írja a Pénzcentum. A vállalat sokszínű juttatási csomagért cserébe keres légiutas-kísérőket, a csomag egyik kirívó pontja az akár 700 forintos havi adómentes fizetés.

Az Emirates ezen kívül térítésmentes szállást is biztosít Dubajban a frissen felvett kollégáknak, vagyis aki bejut, annak értelemszerűen oda kell költöznie. A reptér és a lakás közti ingázáshoz transzfert lehet igénybe venni, ez szintén nem kerül pénzbe.

Az Emirates két alkalommal toboroz majd hazánkban: a fővárosi nyílt nap szeptember 25-én reggel 8 órától, a Marriott szállodában lesz (V. ker., Budapest, Apáczai Cs. J. u. 4.), Pécsett pedig szeptember 27-én szintén reggel 8 órától a Laterum szállodában (Hajnóczy J. u. 37-39.).

A cikk szerint olyanok jelentkezését várják, aki légiutas-kísérőként képzelik el jövőjüket. A felvételi éppen ezért nem könnyű: az eljárás igen átfogó és alapos, egyes esetekben pedig akár egész nap azzal telhet.

penzcentrum.hu
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter