kapubanner for mobile
Megjelent: 1 hónapja

A kültéri világítás ma már nem kell, hogy unalmas legyen!

A család élettere napjainkban egyre inkább áthelyeződik a kültérre, nagyon népszerűek a kertben kialakított pihenősarkok. Nem kell hanyagolni a friss levegőt akkor sem, ha egy kicsit borongósabb az időjárás, vagy túlságosan tűz a nap, mivel korszerű pergolákat, napellenzőket, sátrakat lehet beszerezni és fixen telepíteni vagy alkalmilag felállítani.

A kültéri világítás ma már nem kell, hogy unalmas legyen!-

Ha pedig a bulizás, családi összejövetel vagy csak a csendes otthoni pihenőnap a kertben estig is elhúzódik, akkor a világításról is gondoskodni kell, amihez ma már számtalan lehetőség közül lehet választani.

A kültéri világítás kialakítása

A kültéri világítás kialakítása nagyon sokféle szempontból fontos feladat, hiszen biztosítja azt, hogy lássuk a járdát, a lépcsőket, elriasztja a hívatlan látogatókat, emellett azonban a kert szépségét is kiemeli, és lehetővé teszi, hogy sötétben is folytathassuk a kinti beszélgetést, sütögetést. Az Elter Világítás kültéri lámpák tekintetében egy olyan újdonságra hívja fel a figyelmet, amelyekhez nem szükséges különleges munkálat, áram kivezetése és más szakipari munkák elvégzése, mégis hangulatos fényeket biztosítanak, ez pedig nem más, mint a mobil lámpa.

A kialakítást tehát nagyban megkönnyítik ezek a termékek, mivel egyszerűen áthelyezhetők egyik helyről a másikra, így mindig oda tehetjük ezeket a lámpákat, ahol éppen szükség van rájuk. Ami pedig további előnyük, hogy rendkívül látványosak, modernek, dizájnosak, sőt, egyes darabjaik még különféle technikai lehetőségeket is rejtenek magukban.

Milyen mobil kültéri lámpákat lehet beszerezni?

Nagyon sokféle kialakításban, formában is színben kaphatóak ezek a fényforrások, ezért a kert stílusához illő modellt tudunk vásárolni. Különleges változatai olyan anyagból készültek, melyekre nyugodtan rá is lehet ülni, hiszen elbírják az ember súlyát, de vannak fényerőszabályzós termékek is.

Aki pedig szívesen hallgat a szabadban zenét, vagy éppen a házibulihoz biztosítaná a bulihangulatot, vásárolhat Bluetooth hangszóróval ellátott lámpát is, ami biztosan a parti középpontjába kerül. Ha pedig már a szórakozásnál járunk, akkor érdemes beszerezni olyan lámpákat, melyek emelik az est fényét, és remek atmoszférát teremtenek.

Ha a teraszon vagy a kert egy sarkában rendezzük be a kinti nappalinkat, konyhánkat, akkor itt is használhatunk mobil kültéri lámpát, amely hívogató fényt biztosít. A legtöbb esetben a zsinórokkal sem kell bajlódni, mivel napelemes vagy USB-ről tölthető típusok is kaphatók.

A modern kültéri lámpák előnyei

 • nem szükséges szakipari munka a kialakításukhoz
 • bárhová egyszerűen áthelyezhetőek
 • rugalmasan használhatóak
 • akár kül-, akár beltérben megvilágítják a kert szükséges részét
 • meleg, barátságos hangulatot varázsolnak
 • időtállóak, kültéri használatra tervezték
 • egyes modellek akár ülőbútorként is funkcionálnak

A mobil lámpák rugalmasságot biztosítanak a kültéri programok lebonyolításához, meghitt, bensőséges vagy igény esetén merész és vagány fényekkel kápráztatják el a vendégeket.

 • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek