Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő Megjelent: 11 hónapja

A legjobb kolléganőknek jár a kényeztetés!

Ha van egy szuper csapatunk, azt meg kell becsülni, ezt minden HR-es tudja. Ki lehet ezt mutatni bónusszal, logózott telefontöltővel, vagy épp könyvcsomaggal, de az igazi, a legszuperebb dolog mégis az, ha valami olyan egyedi dolgot adunk, ami az ajándékozottól válik személyessé. Mi lehet ez?

Hát nem árulok zsákbamacskát, elárulom, hogy már ki is találtam a tökéletes meglepetést azoknak a kolléganőknek, akik idén a szívüket-lelküket kitették a cégért. Mert én nagyon felkészült vagyok mindenféle ünnepre, így a karácsonyi céges ajándékozásokra is! Ez az ötlet pedig nem más, mint egy varázslatos Standard szépítő nap, amelyen akár 10 kolléganő is részt vehet egyszerre.

De mi is történik a nap során, kérdezitek ti, a válaszom pedig az, hogy minden, amit egy nő igazán szeret! Egy egész beauty csapat szorgoskodik a vendégeink körül: személyre szabott stílustanácsokat, bőrápolási és sminktippeket adnak, csinos ruhákkal készülnek minden hölgynek, makeupot, frizurát és divatfotókat készítenek. A képeket természetesen el is küldjük, hogy mindenki megőrizhesse a makeover nap emlékét. És persze garantálom, hogy egy ilyen nap után csupa mosolygós hölgy tér vissza minden irodába!


A makeover nap persze nem csak a ruhákról és a kényeztetésről szól, de az önbizalom-építésről is, ami hosszú távon térül meg. Nagyon fontosnak tartom, hogy egy nő magabiztosan nyúljon a ruhatárába minden reggel, hogy tudja, mikor milyen sminket szeretne viselni, és hogy milyen haj áll jól neki. Szerintem így tudja leginkább önmagát adni a munkájában és az életében.

Ha úgy érzitek, ez lenne az ideális ajándék a legfontosabb kolléganőknek, ne habozzatok, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, ha pedig szeretnétek megnézni a többi ajánlatunkat is, nézzetek körül az oldalunkon. Karácsonyi manóink díszcsomagolásban viszik ki nektek az ajándékkártyákat, méghozzá villámgyorsan, hogy minden fa alatt ott legyen az ajándék időben.

Kellemes készülődést kívánok mindenkinek!

Lakatos Márk
Follow hrportal_hu on Twitter

A nyugdíjasok foglalkoztatása a diákokéhoz hasonlóan kedvező

Már több mint egy hónapja a gyakorlatban is megkezdte működését a Keleti Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet, amely egyrészt a dolgozni vágyó nyugdíjasoknak, másrészt a munkaerőhiánnyal küszködő cégeknek is segít. Az első tapasztalatokat kutatva beszélgettünk egy folyamatosan több mint tíz nyugdíjas munkavállalót foglalkoztató cég termelésvezetőjével.tovább..

  További cikkek
  A MOL ismét kiáll a sokszínűség mellett

  A MOL az idei évben ismét csatlakozott az Európai Sokszínűségi Karta Magyarországhoz. A vállalat 2030-ig tartó üzleti stratégiájának egyik... Teljes cikk

  Új vezetők a Lapcomnál

  Új vezetőket nevezett ki a Bors, a Kisalföld és a Délmagyarország napilapok élére a Lapcom Zrt., valamint új szakember tölti be a stratégiai... Teljes cikk

  Új vezető a Telenor HR-divíziójának élén

  November 1-től HR igazgatóként Kiss Judit irányítja a Telenor Magyarország humánerőforrás divízióját. Elődje, Németh Zoltán HR... Teljes cikk

  A nyugdíjasok foglalkoztatása a diákokéhoz hasonlóan kedvező

  Már több mint egy hónapja a gyakorlatban is megkezdte működését a Keleti Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet, amely egyrészt a dolgozni... Teljes cikk

  Visszatért a képernyőre az M1 pityókás riportere

  Letelt három hónapos képernyőről való eltiltása Bencze Péternek, az M1 riporterének - írja a HVG. Teljes cikk

  Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár