kapubanner for mobile
Megjelent: 6 hónapja

Ajándékozzunk praktikus konyhai kiegészítőket karácsonyra!

Közeleg a karácsony, amikor is szeretteinknek különféle ajándékokkal kedveskedünk. Az ideális meglepetés ismérve, hogy újdonsült tulajdonosa nem hajítja félre az ünnep után a kacatok közé, hanem valóban hasznát is veszi.

Ajándékozzunk praktikus konyhai kiegészítőket karácsonyra!
-

A konyhai termékek tipikusan ezt a kategóriát képviselik, pláne azok esetében, akik szeretnek sütni, főzni. Ha pedig nemcsak szép, de jó minőségű kiegészítőkkel is akarunk kedveskedni egy “konyhatündér” ismerősünknek, akkor aligha találunk ideálisabb ajándékot a finnshop.hu-nál kapható Uunikokki sütőedényeknél!

Terítéken a sütőben készült finomságok

Bár egy tűzhely főzőlapján is nagyon sokféle ételt el lehet készíteni, azonban a sütő használatában rejlő lehetőségeket is érdemes kihasználni. Valószínűleg mindenki fel tud sorolni kapásból legalább féltucat olyan ételt, amit sütőben kell elkészíteni.

Egészben sült csirke, mézes-mázas oldalas, rakott krumpli, lasagne, tepsis sült zöldségek… de sokan például a fasírtot, a hasábburgonyát vagy a rántott ételeket is szívesebben készítik itt, hiszen egészségesebb, ha nem tocsog az olajban.

Mindezekhez viszont szükség van olyan jó minőségű edényekre, amik egyenletesen adják át a hőt, nem ragad le vagy ég oda bennük az étel, és bírják az esetlegesen magasabb (akár 250 Celsius fokos) hőmérsékletet is. Sőt, az ideális sütőedény még esztétikus is, így akár tálalni is lehet bennük az elkészült finomságokat.

Az Arabia Uunikokki tálakra pedig mindez jellemző. A gyártó kerek, illetve szögletes formájú edényeket is kínál, hogy minden ételtípushoz meglegyen az ideális kialakítás. Természetesen a lasagne tálban sem csak az említett ételt lehet elkészíteni, hanem sok más ízletes fogást is.

Ínycsiklandozó házi sütemények

Nincs is jobb, mint egy finom ebédet egy csésze kávéval és pár szelet süteménnyel zárni. Főleg, ha a desszert is házi készítésű. Bár nálunk a pite hagyományosan lapos gáztepsiben készül, viszont egyre népszerűbbek hazánkban is az angolszász országokban “pie” néven ismert kerek pitefajták. Ezeket is számtalan módon lehet variálni, készülhet édes és sós változatban, gyümölccsel vagy zöldséggel megtöltve.

Persze az elkészítésükhöz szükség lesz egy piteformára, ami szintén remek karácsonyi ajándék mindenkinek, aki szeret sütögetni. Egy magasabb falú kerek tálban viszont másfajta süteményeket is el lehet készíteni, aki pedig elég bátor hozzá, hogy megpróbálkozzon egy finom szufléval vagy lávasütivel, annak nagyon jól fognak jönni a kicsi, kerek tálkák. Mivel ezekből általában nem egy adagot sütünk egyszerre, ezért érdemes rögtön többet venni, és készletként ajándékozni.

Konyhai eszközökből sosem elég

A sütőedény természetesen csak egy a sok lehetőség közül, rajtuk kívül még rengeteg olyan hasznos konyhai kiegészítő létezik, ami ajándéknak is kiváló. Járjunk utána, hogy az illető háztartásából mi hiányzik még, minek örülne a legjobban és aszerint állítsuk össze a csomagot.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek