kapubanner for mobile
Megjelent: 6 éve

Fahatású acélkerítés

Ha a tavaszi szép idő beköszönt és kertvárosban járunk, előbb-utóbb biztosan találkozunk olyannal, aki éppen a kerítését festi. A kerítésfestés sokszor pepecselős munka. Időigényes és a kialakítástól függően idegőrlővé válhat a vájatok és u alakú szelvények egyenkénti csiszolása, mázolása. Akik a legegyszerűbb és az egyik legnépszerűbb kerítéstípust választják, a fa léces megoldást, azoknak talán könnyebb dolguk van, de az ismétlődő karbantartást ők sem spórolhatják meg.

Ha fából készül a kerítés

A kerítés számos időjárási tényezőnek és fizikai hatásnak van kitéve. A napsütés, az UV sugárzás a festék színét kiszívja és a szerkezetet is kikezdi. Egy rosszul kezelt fakerítés felülete a nedvesség hatására gombásodásra, penészedésre hajlamossá válik. A csapadék, pára beszívódik az anyagba, a súlya is megnő, így a kerítés, de főleg a kapu terhelhetősége is változhat. A kezeletlen fa könnyen deformálódik, a rögzítésnél elválhat a kerettől, tartóoszlopoktól.

Egy korhadt kerítés nem jelent problémát a betörőknek, holott a kerítés otthonunk védelmének első állomása. Az instabil és hiányossá vált határoló nem nyújt biztonságot az udvaron játszó gyerek számára sem. Ha kutyát tartunk, akkor is kiemelten fontos, hogy az állat ne tudjon kiszökni az utcára. Az udvar, a kert körülhatárolása legyen hiánytalan, stabil és tetszetős.

Egyedi acélkerítésA fa nem véletlenül népszerű akkor is, ha kerítésről van szó. Természetessége, hangulata egyedülálló. Ha szeretnénk ezt a hatást elérni, de örömmel lemondunk az akár évenkénti csiszolásról, festésről és javításról, akkor a fahatású acélkerítés jelenthet megoldást. Ez a típus a különleges felületkezelésnek köszönhetően ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben, formáját és színét megőrzi, és évek múltán is eredeti állapotában találjuk.

Saját elképzeléseink szerint, egyedi méretben és színben kérhetjük az elemeket, amelyek mindkét oldalukon kapnak színezést. Választhatunk homogén színekből, illetve valósághű fahatású mintázatokból is. 3 méterig milliméter pontos vágással kérhetők a lécek, a gyártás után a kért méretben és színben kerülnek kiszállításra.

A kerítés szereléseAz acéllécek a KLIKK, fúrás és faragásmentes technológiának köszönhetően egyszerűen és gyorsan rögzíthetők, akár új, akár meglévő keretrendszerre. A kerítés kapujára is alkalmazhatók. A szín és a méret mellett az is eldönthetjük, hogy az acéllécek milyen módon kerüljenek rögzítésre. Az elemeket felszerelhetjük vízszintesen vagy függőlegesen, és az acéllécek közötti távolságot is mi szabhatjuk meg. Egy átlagos családi háznál akár fél nap alatt is telepíthető a kerítésrendszer.

Lakossági és ipari kerítésmegoldásokra is kitűnő választás a NÍVÓ gondozásmentes acélkerítése. A gyártó 10 év garanciát nyújt az egyedi elemekre, amelyek az idő múlásával sem vetemednek vagy repedeznek.
  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek