Megjelent: 3 éve

Fahatású acélkerítés

Ha a tavaszi szép idő beköszönt és kertvárosban járunk, előbb-utóbb biztosan találkozunk olyannal, aki éppen a kerítését festi. A kerítésfestés sokszor pepecselős munka. Időigényes és a kialakítástól függően idegőrlővé válhat a vájatok és u alakú szelvények egyenkénti csiszolása, mázolása. Akik a legegyszerűbb és az egyik legnépszerűbb kerítéstípust választják, a fa léces megoldást, azoknak talán könnyebb dolguk van, de az ismétlődő karbantartást ők sem spórolhatják meg.

Ha fából készül a kerítés

A kerítés számos időjárási tényezőnek és fizikai hatásnak van kitéve. A napsütés, az UV sugárzás a festék színét kiszívja és a szerkezetet is kikezdi. Egy rosszul kezelt fakerítés felülete a nedvesség hatására gombásodásra, penészedésre hajlamossá válik. A csapadék, pára beszívódik az anyagba, a súlya is megnő, így a kerítés, de főleg a kapu terhelhetősége is változhat. A kezeletlen fa könnyen deformálódik, a rögzítésnél elválhat a kerettől, tartóoszlopoktól.

Egy korhadt kerítés nem jelent problémát a betörőknek, holott a kerítés otthonunk védelmének első állomása. Az instabil és hiányossá vált határoló nem nyújt biztonságot az udvaron játszó gyerek számára sem. Ha kutyát tartunk, akkor is kiemelten fontos, hogy az állat ne tudjon kiszökni az utcára. Az udvar, a kert körülhatárolása legyen hiánytalan, stabil és tetszetős.

Egyedi acélkerítésA fa nem véletlenül népszerű akkor is, ha kerítésről van szó. Természetessége, hangulata egyedülálló. Ha szeretnénk ezt a hatást elérni, de örömmel lemondunk az akár évenkénti csiszolásról, festésről és javításról, akkor a fahatású acélkerítés jelenthet megoldást. Ez a típus a különleges felületkezelésnek köszönhetően ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben, formáját és színét megőrzi, és évek múltán is eredeti állapotában találjuk.

Saját elképzeléseink szerint, egyedi méretben és színben kérhetjük az elemeket, amelyek mindkét oldalukon kapnak színezést. Választhatunk homogén színekből, illetve valósághű fahatású mintázatokból is. 3 méterig milliméter pontos vágással kérhetők a lécek, a gyártás után a kért méretben és színben kerülnek kiszállításra.

A kerítés szereléseAz acéllécek a KLIKK, fúrás és faragásmentes technológiának köszönhetően egyszerűen és gyorsan rögzíthetők, akár új, akár meglévő keretrendszerre. A kerítés kapujára is alkalmazhatók. A szín és a méret mellett az is eldönthetjük, hogy az acéllécek milyen módon kerüljenek rögzítésre. Az elemeket felszerelhetjük vízszintesen vagy függőlegesen, és az acéllécek közötti távolságot is mi szabhatjuk meg. Egy átlagos családi háznál akár fél nap alatt is telepíthető a kerítésrendszer.

Lakossági és ipari kerítésmegoldásokra is kitűnő választás a NÍVÓ gondozásmentes acélkerítése. A gyártó 10 év garanciát nyújt az egyedi elemekre, amelyek az idő múlásával sem vetemednek vagy repedeznek.
  • 2021.05.25HBLF Nemzetközi XMentor Program 4. Kick-off esemény 2021. májusában a HBLF szervezésében negyedszerre indul el díjnyertes Nemzetközi XMentor Programunk, a legbefolyásosabb magyar üzleti vezető nők és nemzetközi mentorok támogatásával. A 2017-ben indult, szervezetek és szektorok közötti programot a női vezetők támogatására hoztuk létre és immár angol és magyar nyelven is elérhető! Open Spotlight Award díjat nyert programunk az út elején járó és már úton lévő női vezetők személyes és szakmai fejlődését támogatja. Nemzetközi, befolyásos és elismert mentor hálózatunkon keresztül a mentoráltak számára vállalatok és szervezetek közötti tudás- és tapasztalatmegosztást biztosítunk, emellett önismereti és szakmai fejlődést, valamint a kapcsolatrendszer bővülését. Részletek Jegyek
  • 2021.05.28Vegyen részt Ön is az EU Sokszínűségi Hónapján! Az Európai Sokszínűségi Hónap az Európai Unió egészében felhívja a figyelmet a munkahelyeken és a társadalmon belül a sokszínűség és a befogadás fontosságára. Elismeri a szervezetek arra irányuló erőfeszítéseit, hogy a munkahelyeken előmozdítsák a sokszínűséget és befogadó munkakörnyezetet alakítsanak ki. Az Európai Bizottság jogalkotási intézkedések révén hosszú ideje elkötelezetten támogatja a sokszínűség és a befogadás előmozdítását, valamint a megkülönböztetés elleni küzdelmet. Az említett intézkedések hozzájárultak az egyenlőség javításához, és emberek milliói számára tették lehetővé, hogy a lehető legjobban kibontakoztathassák a bennük rejlő lehetőségeket. Az EU Sokszínűségi Karta Magyarország - az EU kizárólagos partnerszervezeteként Magyarországon - szeretettel invitál meg mindenkit az EU Sokszínűségi Hónap ingyenes eseményeire. Részletek Jegyek
  • 2021.06.07 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.06.19Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter