Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 3 éve

Havi 12 nap munkáért több mint 800 ezer forintot kap Orbán fotósa

Új fotósa van idén a miniszterelnöknek, aki közbeszerzésen nyerte el a munkát. A fotós feladatai között szerepel, hogy helyszíneket jár be, nyilvános és zártkörű eseményeken fotózza a miniszterelnököt, valamint vizuális tanácsot is ad, ha ez szükséges, írja a hvg.hu.

Szecsődi Balázs egyéni vállalkozó nyerte a közbeszerzést, amelynek keretében havi 12 napot dolgozik Orbán Viktor fotósaként. Ez összességében 10 048 000 forintba kerül.

Feladata, hogy tartsa a kapcsolatot a Miniszterelnökséggel, a miniszterelnököt külföldre is kíséri, ha szükséges. Valamint a külföldi vendégek fotósait is segítenie kell. Természetesen az alapfeladat a fotók elkészítése, szerkesztése (válogatás, feltöltés, retusálás), majd átadása a Miniszterelnökségnek.

hvg.hu
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Csökkenhet az szja

A jelenlegi gazdasági helyzet mellett lehetséges a személyi jövedelemadó további csökkentése, a fogyasztási hitelek helyett pedig a megtakarításokat... Teljes cikk

Nem emelkedik a bírák fizetése

A költségvetési bizottság múlt heti, a 2020-as büdzséhez benyújtott összegző módosító javaslata szerint csökken a bíróságok személyi... Teljes cikk

Béremelés jöhet a vasútnál

Az ősszel több évre szóló keresetrendezésről dönthetnek az állami cégeknél - írja a Magyar Nemzet. Teljes cikk