Megjelent: 4 éve

Hol éri meg Magyarországon dolgozni?

A toplistát egyértelműen a légiforgalmi-irányítók vezetik, akik havi átlagban 1,5-1,7 millió forintos bruttó fizetést kapnak.

Anyagi szempontból ez után, leginkább felsővezetőnek éri meg leginkább lenni. Orvostanácsadó, banki trader, bíró, adótanácsadó, IT projektmenedzser, fejlesztő szerepel az első 15 munkakör között.

A fizetések.hu adatai szerint, amely a alapfizetések alapján dolgozik, az 1,3 millió forintot kereső cégvezetők állnak, másodikok pedig 1 millió forintos bruttó bérrel az országmenedzserek.

Az informatika és a távközlés területén havi 500 ezer forint feletti átlagfizetésekkel lehet számolni, amelyhez nem is kell vezető pozíciót elérni.
IT-tervezők átlagbére 592 ezer forint, projektmenedzsereké pedig 579 ezer. A gyógyszeriparban az orvostanácsadók után a klinikai kutatási munkatársak keresnek a legjobban, átlagosan 687 ezer forintot.

hvg.hu
  • 2019.11.21Transzformatív Team Coaching Lab A Transzformatív Team Coaching Lab alkalmat ad arra, hogy konkrét eseteken keresztül ismerkedj a módszertan erejével. Egy ügyféleset, amelyben a team coaching folyamat során transzformáltuk valódi kapcsolattá a csapatban élő projekciókat. Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter