kapubanner for mobile
Megjelent: 8 éve

Így nem fog a kéretlen levelek közé kerülni a rendezvényes e-mailed!

Beleteszel energiát, pénzt a rendezvényed sikerébe, majd az e-mailed a spam mappába kerül. Nem is lehetne ennél dühítőbb hiba.

Most azonban összeszedtük a leghasznosabb tanácsokat, hogy ne csak fókuszálj a célpiacodra, de költséghatékonyan el is érd őket!

Spamszűrők, mint a vállalkozók átka





Mindenki ismeri a kellemetlen folyamatot. A rendszer egy külön mappába rendezi a kéretlennek vélt leveleket. Mi ebben a hiba? Hogy sajnos az emberek zöme olvasás nélkül törli e-mail fiókjának ezen részét, miközben kevesen tudják, hogy néha olyan levél is a “kéretlenek” közé kerül, akinek feladójával akár napi szintű levelezésben vagyunk.

A probléma tehát valós, de hogyan orvosolhatjuk mindezt? A rendezvények megszervezéséhez profi csapatot vegyünk igénybe, akik valós referenciákkal és eredményekkel rendelkeznek, a spameket pedig kerüljük el az alábbiak szerint:

• A tárgymező helyes kitöltése

“Tárgymentes” levél soha ne menjen ki, a szövegezés pedig egyértelmű legyen. Tartózkodjuk a különleges karakterektől is.

• Leiratkozás gomb

Hírleveleidet mindig lásd el jól látható leiratkozási gombbal. Teljesen felesleges a legapróbb betűkkel rejtegetned, mert ha valaki nem emlékszik a feliratkozásra, és leveled inkább a spambe dobja, az téged nem fog segíteni.

• URL címek sokasága

A több URL címet tartalmazó levél is hamar a kéretlenek közé kerülhet, bánj ezekkel is óvatosan.

• Képek áradata

A sok és nagy méretű képeket tartalmazó levelek is számos esetben szűrésre kerülnek.

• Feladónév

Amikor e-mail címet hozol létre, a legjobb, ha ezt saját névvel/márkanévvel teszed. Nemcsak a spamet kerülheted el vele, de jobban bizalmat is ébreszt az e-mailes kommunikációd során.

• Címlistába jegyzés

A legbiztosabb módja, hogy minden leveled célhoz érjen, ha a címzettet meg tudod kérni arra, hogy vegyen fel a címlistájába. Erre meg is kérheted.

• Céges megjelenés

Használj profi sablonokat, segítségével szintén elkerülheted, hogy a leveled a kukában végezze.

• Tesztelés

A spamszűrők folyamatosan fejlődnek, tanulnak. Szükséges ezért, hogy folyton figyelemmel legyél, nézd meg a kattintásokat, válaszokat, és vond le a következtetést: mi az, ami sikeresen átmegy a szűrőn.

• Ne vásárolj e-mail listákat

Nem csupán jó hírednek nem kedvez, de a leveled célba jutását is gátolja egy vásárolt lista. Mindig engedélyen alapuló lehetőségekhez ragaszkodj!

• Visszafordult e-mailek törlése

Ne csak a fontos rendezvényed előtt kezdj el a listád frissítésével foglalkozni, hanem már jóval előbb. Így a tényleges célközönségedhez juthat el az üzeneted.

Foglalkozz e-mailen túli lehetőségekkel is



Túljutva a spamszűrőkön, célba jut e-mailed. Azonban ne feledd az egyéb lehetőségeket: jól beállított social media hirdetések, podcast. A pontos célzás, a helyes hashtag-használat mind segíteni fognak rendezvényed hatékony népszerűsítésében.
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.14Mesterséges intelligencia használata a marketing munkában Képzésünk célja, hogy bemutassuk 2024-ben mi mindenre képes a mesterséges intelligencia, használata mennyire meg tudja könnyíteni a marketing szakemberek - vagy erre a pályára készülők - munkáját. A képzés során a résztvevő megtanulja, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségek rejlenek a mesterséges intelligenciában. Ezen túl megtanulja, hogy a különböző AI eszközöket milyen stratégiai kombinációban érdemes használni a lehető legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Új, innovatív kezdeményezés Duális egyetemi mentor programot indít a szombathelyi Schaeffler

A Schaeffler-csoport egyik legnagyobb vállalata, a Schaeffler Savaria Kft. új, innovatív projektbe kezdett. Duális egyetemi mentor programot indított a... Teljes cikk

Próbavásárlás: innovatív megoldás, amire sokan nem gondolnak, pedig lépéselőnyhöz juttathat

Próbavásárlással ma már nemcsak a kereskedelmi szolgáltatásokat lehet vizsgálni, hanem sok más szektort, így a HR területén is innovatív... Teljes cikk

Kapcsolódó hírek