Szerző: HR Portal
Megjelent: 1 hónapja

Jelentkezz álommelóra!

Új valóságshowt indít hamarosan az RTL Klub, a The Apprentice már számos helyen befutott magyar változatát. A reality-ben Balogh Levente, a Cápák között című műsorban széles körben ismertté vált üzletember, egyébként a Szentkirályi Magyarország Kft. elnöke, keres maga mellé személyi asszisztenst, 3 milliós fizetésért.

A The Apprentice eredetileg egy amerikai valóságshow, amelynek 15 évada 2004 és 2017 között futott az amerikai NBC csatornán. A műsorban szerepelt a Trump család nagy része. A "végső interjúként" is emlegetett műsorban feltörkvő üzletembereknek kell különböző feladatokat megoldaniuk. Az egy évad folyamán versengő csoportokból adásonként egy-egy versenyző esik ki. A műsort 14 évadon keresztül Donald Trump, milliárdos üzletember, későbbi amerikai elnök vezette és társproducerként is közreműködött. A  díj pedig valamelyik Trump-cég vezetése volt, egyéves "próbaidővel", 250 ezer dolláros fizetéssel. Az NBC 2015-ben bocsájtotta el feladatköréből Donald Trumpot, aki az elnökválasztási küzdelembe történő bejelentkezésekor a csatorna számára vállalhatatlan nyilatkozatokat tett.  

A műsor franchise-nak számos leágazása lett világszerte, ezek egyike az RTL Klubon induló műsor is. Ahol azonban nem üzletemberek versengenek, és nem CEO-nak kell jelentkezni, hanem a személyi asszisztensnek Balogh Levente, üzletember mellé, kétségtelenül ebben a pozícióban álomszerű - bruttó 3 millió forintos havi - fizetésért. A jelentkezéshez fotót, önéletrajzot és motivációs levelet is kérnek. Az elnöki asszisztens jelölteknek minden adásban különböző, a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell teljesíteniük, ezekben versengeniük. A győztes pedig elnyeri az álommelót a maratoni állásinterjú-reality végén. 

  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.03.03HR Basic HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter