Megjelent: 4 éve

Jön a sport és fesztiválszezon. Adjon jegyet juttatásként!

Könnyen vonzó juttatásokat adhatunk úgy is, ha nem szabadon válogatnak a munkatársaink, hanem egy kiválasztott rendezvényre biztosít a munkáltató jegyeket. Sűrűsödnek a nyári programok: fesztiválok, Szegedi Szabadtéri, Vizes VB. Hogyan lehet ezekre a rendezvényekre adómentesen jegyet biztosítani? Erről ír Fata László a Cafeteria Trendben.

images

a) Sportrendezvényre vagy kulturális szolgáltatásra szóló belépő vásárlására használható utalványt osztunk a munkatársaknak.

b) A munkatársunk megveszi a jegyet a rendezvényre a munkáltató nevére szóló számlával, és a munkáltató kifizeti ennek az árát.

c) A munkáltató megveszi a jegyet, és átadja egy átvételi lappal a munkatársának.


Milyen jegyet adhatunk adómentes juttatásként?Olyan sportbelépők számlái lesznek jók, melyek a magyar sportról szóló törvény hatálya alá tartoznak.

a) A rendezvény Magyarországon kerül megrendezésre (így pl. a vizes VB azon eseményei is szóba jöhetnek, ahol nincs esetleg magyar versenyző)

vagy

b) Magyar versenyző, klubcsapat vagy válogatott vesz részt ezen (akár külföldi verseny is lehet)

A kulturális belépőkre a következő hazai vagy külföldi események számlái jöhetnek számításba:

- muzeális intézmény belépője
- művészeti létesítmény (kiállítóhely) kiállítása
- színház-, tánc-, cirkusz- vagy zeneművészeti előadásra (fesztiválbelépők, koncertek)
- közművelődési tevékenységet folytató szervezet által nyújtott kulturális szolgáltatás
- könyvtári beiratkozási díj
  • 2020.11.17Toborzás a LinkedIn-en és a Facebook-on - ONLINE A Toborzás a LinkedIn-en és a Facebookon 1 napos workshopon délelőtt kérdést kaphat LinkenInnel kapcsolatos kérdéseire, szó lesz továbbá a vállalati oldal fontos elemeiről, karrieroldalról és oldal-analitikákról. Délután példákkal színesítve ismerkedhet meg a kampánykezeléssel, kapcsolati háló felépítésének kérdéseivel és egyéb, Facebookkal kapcsolatos funkcióval. Részletek Jegyek
  • 2020.11.23Művezető képzés A művezetők szakmai továbbképzése a vezetői feladataik eredményes és hatékony ellátására. A résztvevők vezetői, problémamegoldási és termelékenységfejlesztési készségeinek fejlesztése konkrét feladatokon, szituációs játékokon, esettanulmányokon keresztül. Részletek Jegyek
  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter