Megjelent: 3 éve

Jön a sport és fesztiválszezon. Adjon jegyet juttatásként!

Könnyen vonzó juttatásokat adhatunk úgy is, ha nem szabadon válogatnak a munkatársaink, hanem egy kiválasztott rendezvényre biztosít a munkáltató jegyeket. Sűrűsödnek a nyári programok: fesztiválok, Szegedi Szabadtéri, Vizes VB. Hogyan lehet ezekre a rendezvényekre adómentesen jegyet biztosítani? Erről ír Fata László a Cafeteria Trendben.

images

a) Sportrendezvényre vagy kulturális szolgáltatásra szóló belépő vásárlására használható utalványt osztunk a munkatársaknak.

b) A munkatársunk megveszi a jegyet a rendezvényre a munkáltató nevére szóló számlával, és a munkáltató kifizeti ennek az árát.

c) A munkáltató megveszi a jegyet, és átadja egy átvételi lappal a munkatársának.

Milyen jegyet adhatunk adómentes juttatásként?

Olyan sportbelépők számlái lesznek jók, melyek a magyar sportról szóló törvény hatálya alá tartoznak.

a) A rendezvény Magyarországon kerül megrendezésre (így pl. a vizes VB azon eseményei is szóba jöhetnek, ahol nincs esetleg magyar versenyző)

vagy

b) Magyar versenyző, klubcsapat vagy válogatott vesz részt ezen (akár külföldi verseny is lehet)

A kulturális belépőkre a következő hazai vagy külföldi események számlái jöhetnek számításba:

- muzeális intézmény belépője
- művészeti létesítmény (kiállítóhely) kiállítása
- színház-, tánc-, cirkusz- vagy zeneművészeti előadásra (fesztiválbelépők, koncertek)
- közművelődési tevékenységet folytató szervezet által nyújtott kulturális szolgáltatás
- könyvtári beiratkozási díj
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter