kapubanner for mobile
Megjelent: 7 hónapja

Milyen egy jó őszi bakancs?

Itt az ideje végleg eltenni a nyári ruhatárat és kicserélni azt az őszi és téli darabokra. Igaz ez a lábbelikre is, hiszen ilyenkor már nem jó választás egy szandál, sokkal inkább egy bakancsra van szükségünk, főleg, ha terepre megyünk benne. Egy vízálló csizma mindig jó választás, hiszen nem érhet bennünket meglepetés, egész nap száraz marad a lábunk. Ehhez azonban minőségi bakancsra lesz szükségünk, amit nem találunk meg minden sarkon.

Elő az őszi bakancsokkal!-

Elő az őszi bakancsokkal!

Aki gyakran jár az erdőben, horgászik, vadászik, kirándul, esetleg erdei munkát végez, annak fontos, hogy legyen egy olyan bakancsa, ami vízálló és csúszás elleni védelemmel van ellátva. A tartós lábbelik, amik melegen tartják a végtagjainkat a hideg őszi és téli napokon, garantáltan kényelmes viseletet biztosítanak a mindennapok során. Az őszi időjárásban nagy szerepe van a sokoldalúságnak, így olyan cipőket érdemes választani, amik több tevékenységhez használhatóak.

A Katonadolog Webáruház Magnum bakancsai pontosan ilyen lábbelik, hiszen ezek a modellek bármely esetben megállják a helyüket. Amellett, hogy óvják a lábunkat az esőtől és a hidegtől, komfortos viseletet eredményeznek az egész napos túra vagy erdei munkák során. A terepre tervezett kivitelek valódi bőrből készült felsőrésszel lettek ellátva, ami tartós választásnak bizonyulhat. A belső rész nedvességelvezető tulajdonsága miatt pedig egy gyorsan száradó cipőről van szó, ami egész napra biztosítja a komfortot.

Miért a Magnum Cobra?

Mert a fűzőrendszere kiváló tartást biztosít a lábunk számára, nem megy ki benne a bokánt, nem okoz problémát ebben járni a terepet. Akinek pedig fontos, hogy a bakancsban talpbetét legyen, annak szintén jó megoldást jelenthet, hiszen az ebbe került kiegészítő követi a láb vonalát, tökéletesen illeszkedik a talpunk formájához. De az sem probléma, ha erre nincsen szükség, hiszen pillanatok alatt kivehetjük a helyéről, így akár még egy vastag téli zokni is belefér a bakancsba.

A lábfej kialakítása fokozza a biztos tartást, a könnyített kivitelezés pedig nem terheli a lábfejet. A csúszásmentes talp hatékonyságát a mély bordázat teszi tökéletessé. A Magnum Cobra tehát szeptembertől májusig viselhető lábbeli, amiben élmény lesz a munka vagy a természetjárás.

Mire lesz még szükségünk?

A csizma nem minden, főleg, ha nem viselünk hozzá megfelelő zoknit. A Speed névre keresztelt változat kiváló társ lehet vadászat, kirándulás, horgászat vagy éppen sportolás közben. Az összetételének köszönhetően követi a láb anatómiai formáját, így egy igen hatékony kiegészítőről van szó. Az ebbe helyezett anyag meggátolja a baktériumok szaporodását, így a nap végére sem lesz szagos vagy nedves. Hatékonyan akadályozza meg a kellemetlen szagok kialakulását.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek