Megjelent: 3 éve

Munka, egyén, társadalom - mozgásban vagyunk Personal Hungary - Az interaktív HR élmÉNy

Az idei év november 15. és 16. napján kerül megrendezésre a Millenárison a Personal Hungary, hazánk legnagyobb HR szakkiállítása. Az elmúlt években is kiemelkedő sikerrel zárultak a rendezvények, de az idei évben nagy dobásra készül a Personal Hungary stábja.

„Idén szeretnénk interaktívvá tenni a szakkiállítást, ezért olyan fejlesztések lesznek, amelyek mind a látogatók, mind a kiállítók számára értékessé teszik a részvételt. Az interaktivitás keretében mindenkinek lehetősége lesz bemutatni, felmérni, kipróbálni, megkóstolni, megérinteni, elkészíteni, megtapasztalni, stb. a szolgáltatásokat vagy termékeket. Így a szakmai vonal mellett egy kicsit a fesztivál hangulat is megjelenik a rendezvényen, az élményeken nyugvó tapasztalatszerzés pedig sokkal magasabb szintű megismerést tesz lehetővé, hatékonyabb értékesítési eszköz. Fontosnak tartjuk, hogy bepillantást nyerjünk a jövő trendjeibe, ezért önálló Employer Branding Stage és egy jövőbe mutató rendezvény várja a kilátogatókat. A munkaerő toborzás gyakorlatilag napjaink legégetőbb problémájává vált. Erre az égető problémára ad hathatóst választ az Employer Branding. Szakértőink bemutatják, hogyan lehet cégünk olyan vonzó a munkavállalók számára, hogy a toborzás a sorban álló megfelelő jelöltek kiválasztásáról szóljon.” - mondta el Német Gábor a Personal Hungary projektvezetője.

A Personal Hungary a kiállító szemével

„Több olyan nagyvállalat is megtalálható a portfolióinkban, akikhez évek alatt nem tudtunk bejutni, de a Personal Hungary kiállításnak köszönhetően megismerkedtünk a képviselőjükkel és azóta már jó viszonyt ápolunk velük.” - emelte ki a rendezvényről szerzett személyes tapasztalatát Otti Csaba a LogIn Autonom Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

„A Szakkiállítás számunkra nagyon sokat jelent, sokat köszönhetünk részvételünknek. Jelentős részt vállaltunk a rendezvény meghonosításában, a korszerű szakkiállítási kultúra terjesztésében a kiállítók és látogatók körében egyaránt - már a kezdetektől fogva. Külföldi partnereinkkel együtt mindig törekszünk a téma- látvány- és termékkínálat színesítésére. Ezen kívül számtalan szakelőadást és korszerű termékbemutatót szervezünk, törekedve a szakma népszerűsítésére. Másoknak és mindenkinek ezt az utat ajánljuk. Ebből kimaradni nem célszerű.” - emelte ki Fejér Tamás, a Perbit Magyarország Kft. ügyvezetője.

A szakértői csapat vezetője, Nagy Andrea a Parrish & Crawler International egyik alapítója így fogalmazott: „Nemzetközi trend, hogy a konferenciák, szakmai rendezvények esetében a hangsúly egyre inkább az élményre, az ott megszerzett valós tudásra, az ott kapott érdemi motivációra helyeződött. Így tehát az idei évben mindenkit arra bíztatunk, hogy a valódi tartalomra, élményre, motivációra helyezze a hangsúlyt. Jöjjön, tapasztaljon, kérdezzen, vitázzon, beszélgessen, próbálja ki és érezzen rá, hogy merre vezet a jövő.”

„A szakértői gárdánkat két évvel ezelőtt állítottuk össze kiváló hazai szakemberekből, akik számára az adott témakör jelenti a mindennapi munkakörnyezetet. A második évben is volt változás a csapatban és idén is bejelentünk rövidesen két új szakértőt. A HR Informatika területen már tavaly megdupláztuk szakértői létszámunkat, idén pedig a Munkáltatói márka területét emeljük ki különálló témaként egy új szakértővel és a toborzás-kiválasztás klasszikus felosztását is megmozgatjuk” - tette hozzá Nagy Andrea.

A Personal Hungary közelebb hoz egymáshoz

„A kiállítás számunkra több, mint egy esemény. Jóleső pezsgéssel, bizsergéssel tölt el a bennünket az esemény közeledte. Hasonlat szintjén kicsit olyan ez az egész, mint egy randi. Új emberekkel ismerkedünk meg, bemutatkozunk, közelebb kerülünk egymáshoz és megfelelő kémia esetén végül kapcsolat alakul ki közöttünk. Azaz a kiállításon megismert cégek ügyfeleink, partnereink lesznek” - mondta el Otti Csaba.

„Minden évben sok olyan HR-es kolléga találkozik nálunk, akik nagyon ritkán, évente 1-2 alkalommal futnak csak össze. Ilyenkor alkalmuk van beszélgetni, megosztani szakmai tapasztalataikat, a megoldandó kihívásokat, és természetesen személyes mondanivalójukat is. Az idei évben a szorosabb kötődést, a kapcsolatok építését támogatandó Networking Estet is szervezünk, ahol a kiállítók és a látogatók kötetlen beszélgetés keretében építhetik kapcsolatrendszerüket.” - folytatta Német Gábor, a rendezvény projektvezetője.

Egy biztos: színvonalas és érdekes rendezvény várja a HR szakma iránt érdeklődőket a Personal Hungary-n 2017. november 15-16- án a Millenárison.

További részletek a www.personal-hungary.hu weboldalon!
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Koronavírus: online távkonzultációk a Doktor24 orvosaival

A koronavírus és az ezzel összefüggő intézkedések kapcsán félelem, szorongás alakulhat ki a bizonytalanság, az elszigeteltség, a megváltozott... Teljes cikk

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM... Teljes cikk

A válságkezelő céges kommunikáció kulcsa - díjmentes webinár

A világban, és hazánkban kialakult szomorú helyzet mindnyájunknak új kihívásokat jelent. Olyan szituációkkal kell megbirkóznunk, amikkel még sosem.... Teljes cikk