Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 3 éve

Pályázat munkahelyi bölcsire

4 milliárd forint értékben munkahelyi bölcsődék létrehozásának támogatására pályázhatnak vállalkozások, nonprofit szervezetek és költségvetési szervek. 8 és 100 millió forint között lehet pályázni, a bölcsőde helyszínének kialakítására, az ellátáshoz, gondozáshoz szükséges eszközök beszerzésére, a személyi feltételek megteremtésére, írja a Portfolio.

images

Megjelent a "Munkahelyi bölcsődék létrehozásának támogatása" című GINOP-5.3.8-17 kódszámú felhívás, melynek a rendelkezésre álló keretösszege 4 milliárd forint.

A támogatási kérelmek benyújtására 2017. március 20-tól lesz lehetőségük a pályázóknak. A pályázat a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív program (GINOP) keretében kerül meghirdetésre.

A felhívás célja munkahelyi bölcsődék létrehozásának támogatása, amelyek hozzájárulnak a kisgyermekes nők foglalkoztatásának elősegítéséhez, valamint a munka és a magánélet összehangolásának megkönnyítéséhez -emelte ki Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásért felelős államtitkár.

Az igényelhető támogatás 8-100 millió Ft, amelyet fordíthatnak a munkahelyi bölcsőde helyszínének kialakítására, az ellátáshoz, gondozáshoz szükséges eszközök beszerzésére, a személyi feltételek megteremtésére. Szintén elszámolható a vissza nem térítendő támogatás a szolgáltatást nyújtó személyek képzésére, a projekt előkészítésével és projektmenedzsmentjével kapcsolatos tevékenységekre, továbbá - az állami támogatási szabályok figyelembevételével - a munkába visszatérő kisgyermekes szülő képzésére, kompetencia-fejlesztésére is.

Portfolio
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Megjelent „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2019” pályázati felhívás

Megjelent „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2019” pályázati felhívás. Az OFA Nonprofit Kft. 2016 óta hirdeti meg pályázatát, melynek célja, hogy... Teljes cikk

Még egy hétig lehet jelentkezni a Design Terminal őszi Mentorprogramjába

A Design Terminal őszi szemeszterén a csapatok fejlesztik vállalkozásukat és azt is elsajátítják, hogyan tudnak együttműködni vállalati partnerekkel. Teljes cikk

Kollegiális vezetőt keresnek

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ közzétette a megyei és országos kollegiális szakmai vezetők kiválasztására vonatkozó pályázati hirdetményét. Teljes cikk