Megjelent: 13 éve

Tovább bővül az adómentes Extra Ajándék utalvány

A Sodexho Pass Hungária Kft. 2006. óta forgalmazza nagy sikerrel az univerzális Extra Ajándék utalványt. Az eddigi termékkör most 2007. március 19-től tovább bővül.

Az élelmiszer kategória bevezetésével az utalvány műszaki cikk és lakberendezés; könyv és szabadidő; ruházat; kozmetika, vegyi áru és egészség; élelmiszer vásárlására is felhasználható lesz. Az utalvány segítségével a vállalatok húsvétkor, év végén vagy évfordulókhoz, különleges alkalmakhoz köthető események alkalmával jutalmazhatják dolgozóikat és azok közeli hozzátartozóit. A kibővített Extra Ajándék utalvány széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően még fontosabb részévé válik a cégek motivációs rendszerének, mellyel növelhetik a munkavállalóik elkötelezettségét.

A Sodexho Pass utalványa a törvényi előírásoknak megfelelően évente három alkalommal adható adó- és járulékmentesen a minimálbér 10 százalékáig. A munkavállaló közeli hozzátartozói részére igényelt Extra Ajándék utalvánnyal ez az összeg megtöbbszörözhető, azaz 2 fő részére 39 300 forint és 3 fő részére 58 950 forint rendelhető évente. Kezelése minimális adminisztrációt igényel. Az utalvány használata a cégek számára akár 50 százalékos bér költségmegtakarítást is jelenthet és könnyedén beilleszthető a vállalat cafeteria-rendszerébe.

Az országszerte 68 darab Extra Ajándék utalvány postán is megvásárolható, így bárki magánemberként is meglepheti vele szeretteit. Az utalvánnyal gyorsan és egyszerűen megoldható az ajándékozás bármely alkalomra.

A Sodexho Pass közel 17 000 üzletből álló országos beváltóhálózatának tagjai többek között az Elektro Pont és Drogerie Markt üzletek, Douglas parfümériák, Média Markt üzletek, Demko Feder Mintaboltok, Praktiker áruházak, Hervis sportboltok, C&A üzletek, Libri könyvesboltok és valamennyi hipermarket.

Az utalvány megrendelhető a cég honlapján vagy üzletkötőinél.

Bővebb információ:http://www.sodexho-pass.hu/2006/ajandek.php

email: sajto@sodexho-pass.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter